Skrekkens sirkus 3 (Heftet)

Vampyrkrig

Serie: Sagaen om Darren Shan 3

Forfatter:

Øystein Rosse (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 588
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tunnels of Blood
Oversatt av: Rosse, Øystein
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202416737
Alder: 10 - 16
Omtale Skrekkens sirkus 3
I denne boka har vi samlet bok 7-9 i Sagaen om Darren Shan.

Det har gått seks år siden Darren ble valgt til vampyrprins. Hele denne tiden har han bodd i Vampyrfjellet og han har innfunnet seg med sitt liv som leder av vampyrklanen. Utenfor fjellet raser det en krig … Det ser også ut som at historien gjentar seg: Stadig dukker det opp nye lik som er tømt for blod. For å finne ut hva som ligger bak de onde kreftene som har som mål å ødelegge ham, må Darren bygge nye allianser.
I siste del har jegerne blitt de jagede. Menneskene tror det er vampyrene som har tatt livet av alle menneskene og tømt dem for blod. Før jakten på vampanlorden kan gjenopptas, må de redde seg unna de rasende folkemengdene.

I år er det ti år siden den første boka i Sagaen om Darren Shan ble utgitt på norsk. Bøkene er trykt i et samlet oppplag på over 88 000 eksemplarer, og leses av både gutter og jenter som liker vampyrer, blod og spenning.

Til toppen

Flere bøker av Darren Shan:

Om forfatter

Darren Shans (f. 1972) egentlige navn er Darren O’Shaughnessy. Shan utga de første årene voksenbøker, men det var først med vampyrbarneboka Cirque Du Freak – Skrekkens sirkus (2000) at han opplevde stor kommersiell suksess. De neste fem årene fullførte Shan de 12 bøkene i «Sagaen om Darren Shan», til stadig økende suksess. Shans bøker er til nå oversatt til tretti land, og har til sammen solgt over 10 millioner bøker på verdensbasis.

Hans andre serie, «Demonata», handler om demoner og består av 10 bøker, som alle er utkommet på norsk. Våren 2012 utkom første bok i serien om Larten Crepsley, En drapsmann blir født. Serien er på fire bøker, og andre bok, Hav av blod, utgis på norsk høsten 2012.

Bøker i serien