Skolen (Heftet)

Serie: Gjenklang 9

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Gjenklang
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788202693602
Kategori: Serieromaner
Omtale Skolen

Solen skinner på Waldburgs tykke steinvegger, men varmen når aldri helt inn. Ella har brukt de siste månedene på å lære seg å konversere på tysk med prinsesser og døtre av hertuger. Ella vet at hun burde være takknemlig, men hun er ensom og kjeder seg. Kan hun virkelig holde ut et helt år på pikeskole? En dag ankommer Mathilde Gyldenwinge, en bekjent av von Tillisch-familien. Tilværelsen blir snudd på hodet, og Ella står overfor et valg: Skal hun bli på Waldburg, eller flykte til Berlin?

Med en kraftanstrengelse gikk Ella med stive skritt bort til fru Mötteli og den danske piken. «God kveld,» sa hun på norsk.

En stillhet la seg i rommet da Mathilde Gyldenwinge betraktet henne.

Hun har aldri møtt meg. Hun vet ikke hvem jeg er, tenkte Ella.

«Frøken ... Ella Lund?»

Ella løftet blikket.

Smilet på den danske frøkenens lepper var ikke vennlig.

Til toppen

Andre utgaver

Skolen
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Nora Dåsnes og Hannah Mileman:

Om forfatter

Nora Dåsnes og Hannah Mileman (begge f. 1995) begynte å dikte opp historier sammen for å få timene til å gå. Tre år senere vant de NorskeSeriers manuskonkurranse. Bidraget ble med i kofferten til Kingston University i London, hvor de fortsatte å skrive ved siden av bachelorgraden i illustrasjon og animasjon.

I 2017 flyttet de hjem igjen til Oslo, og bor nå på Sagene og arbeider fulltid med skriving, illustrasjon og tegneserieskaping for både barn og voksne. Gjenklang er deres første romanserie.

Hannah Mileman og Nora Dåsnes (begge f. 1995) begynte å dikte opp historier sammen for å få timene til å gå. Tre år senere vant de NorskeSeriers manuskonkurranse. Bidraget ble med i kofferten til Kingston University i London, hvor de fortsatte å skrive ved siden av bachelorgraden i illustrasjon og animasjon.

I 2017 flyttet de hjem igjen til Oslo, og bor nå på Sagene og arbeider fulltid med skriving, illustrasjon og tegneserieskaping for både barn og voksne. Gjenklang er deres første romanserie.

Bøker i serien