Skoddefyrstens hevn (Heftet)

Serie: Krimteam Siri og Max 1

Forfatter:

Christian Hovden Bloom (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 176
Illustratør: Bloom, Christian Hovden
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202527457
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 8 - 12
Omtale Skoddefyrstens hevn
Tett tåke driver inn over Heimvik, og i løpet av natten blir det begått et innbrudd som ryster den idylliske småbyen. Mistanken rettes raskt mot en rusmisbruker som går under navnet Skoddefyrsten. Er saken så enkel som byens bedagelige politimester tror, eller er den mystiske løsgjengeren uskyldig? Og hvorfor peker flere spor mot organisert hundesmugling? Det blir det opp til mesterhjernen Max og hans handlekraftige makker, Siri, å finne ut.
Dette er første sak for Krimteam Siri og Max – og første bok i en lun og trivelig, men svært så spennende krimserie fra prisvinnende forfatter Lars Mæhle.

Følg med på seriens egen nettside: KRIMTEAM SIRI & MAX

Til toppen

Andre utgaver

Skoddefyrstens hevn
Bokmål Ebok 2015
Om forfatter
Lars Mæhle (f. 1971) har skrevet en rekke bøker for barn, både skjønnlitteratur og sakprosa, og er veldig glad i sjokoladepudding. Han debuterte i 2002 med Keeperen til Tunisia, og har senere utgitt nærmere 30 bøker, blant annet fotballserien om Knoterud FK. For fantasyromanen Landet under isen (2009) mottok han Kulturdepartementets litteraturpris og UPrisen. Boken ble også nominert til Brageprisen. Keeper’n til Liverpool, som kom ut i 2010, ble en stor suksess og er også filmatisert. Hans foreløpig siste utgivelse er en ny serie for barn mellom 8-12 år, der Krimteam Siri & Max er de store heltene. Den første boken i serien har fått tittelen Tåkefyrstens hevn.
Bøker i serien