På grensen til evigheten (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

, Monica Carlsen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 1088
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The edge of eternity - The Century Trilogy 3
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202477745
Kategori: Romaner
Omtale På grensen til evigheten
På grensen til evigheten er den storslåtte avslutningen på Ken Folletts Århundre-trilogi.

Vi følger skjebnene til fem familier, amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre. Nå har de kommet til en av de mest avgjørende epoker i historien. Den enorme politiske, sosiale og økonomiske omveltingene fra 1960-tallet og opp gjennom 80-tallet- med kampen om sivile rettigheter, politiske mord, massive politiske mønstringer, Vietnam-krig, Berlin-mur, Kubanske missiler, Watergate, revolusjon – og rock’n roll.

Til toppen

Anmeldelser av På grensen til evigheten

Et komplett mesterverk

«På grensen til evigheten er den tredje og siste romanen i Ken Folletts århundretrilogi, og for en avslutning det er! (...) I en enkelt roman klarer Follett på imponerende vis å skildre alt som skjedde i perioden 1961 til 1989.(...) Dette kan ikke beskrives som noe annet en slutten på et mesterlig mesterverk.»
 
Fædrelandsvennen , Eva Myklebust

Til toppen

Om forfatter

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978 hadde han en formidabel suksess medNålen.Han har solgt over 100 millioner bøker, og hans forrige roman På grensen til evighetengikk rett til førsteplass på listene i USA, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Hans nye roman, Den evige ilden, - følger suksess-romanene Stormenes tid og I all evighet.Bøker i serien