Livet i Catfish Alley (Heftet)

Serie: Drama 

Forfatter:

, Ann Kristin Hermundstad (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Catfish alley
Oversatt av: Hermundstad, Ann Kristin
Serie:
ISBN/EAN: 9788202476168
Kategori: Romaner
Omtale Livet i Catfish Alley
En uønsket oppgave får uante følger …

Roxanne Reeves er med i en komité som arrangerer byvandring i Clarksville, Mississippi. Da hun får i oppgave å gi en omvisning i det tidligere afroamerikanske samfunnet, er hun først skeptisk. Hva i all verden kan være interessant ved det? Motstrebende går hun med på det og finner ut at hun trenger en guide.
Grace Clark var i mange år lærer ved den svarte grunnskolen, og den eldre kvinnen ser seg villig til å hjelpe Roxanne dersom hun kjører henne rundt og skriver ned historiene. Grace tar henne med til Catfish Alley, til hus som er falleferdige eller borte nå, men som har så mange historier knyttet til seg.
Mens Roxanne lytter til Grace, får hun øynene opp for mennesker som i alle år har vært usynlige for henne. Hun forflyttes tilbake i tid, til 1931, da en hvit manns hat mot Graces bror, Zero, førte til hendelser som forandret deres liv for alltid.

Til toppen

Andre utgaver

Livet i Catfish alley
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Lynne Bryant:

Anmeldelser av Livet i Catfish Alley
«… vil fenge alle som likte Barnepiken. Forfatteren tar utgangspunkt i sin egen turbulente sørstatshistorie, noe som gir den fengslende historien et autentisk preg.»Publishers Weekly

Til toppen

Om forfatter
Lynne Bryant (f. 1959) er født og oppvokst i Mississippi, men bor nå i Colorado. Livet i Catfish Alley og Alligatorvannet tar begge for seg det komplekse forholdet mellom svarte og hvite i Mississippi.
Bøker i serien