Europa (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 166
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202434830
Kategori: Romaner
Omtale Europa
En ung jente finner ut at ekskjæresten har skrevet en bok om henne. For å slippe å forholde seg til problemet flytter hun hjem til sin smådeprimerte, misfornøyde mor. Under genseren vokser magen og før graviditeten blir synlig for andre reiser jeg-personen til et broket Europa. I en ikke-navngitt, skitten by møter hun Morritz. Han jobber i et stillas, sover i et rom fullt av madrasser og er like desperat og mislykket som henne i sitt forsøk på å bli en del av et fellesskap.

Europa er en lavmælt roman, skrevet i et stilisert og deskriptivt språk, om destruktive menneskers forsøk på å nå frem til hverandre.

Til toppen

Andre utgaver

Europa
Bokmål Innbundet 2014
Europa
Bokmål Heftet 2015
Om forfatter

Amalie Kasin Lerstang (født 1988 på Notodden) er utdannet fra Westerdals og jobber blant annet som redaktør i tidsskriftet Fanfare. I 2014 debuterte hun med romanen Europa, som hun mottok Tarjei Vesaas debutantpris for. Samme år fikk Lerstang Saabye Christensen-stipendiet for debutromanen. Stipendiet ble opprettet i forbindelse med Lars Saabye Christensens 60-årsdag i 2013, og deles ut til en av fjorårets debutanter. Stipendiet deles ut hvert år på Saabye Christensens fødselsdag, 21. september, og er på kr 25.000,-. Det kan tildeles alle som debuterer innenfor feltet skjønnlitteratur for voksne på Cappelen Damm.
Les intervju med forfatteren her.