Mord av klasse (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side.

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2008
Innleser: Winther-Larsen, Helge
Spilletid: 5:46
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A murder of Quality
Oversatt av: Breckan, Eldor Martin
ISBN/EAN: 9788202279080
Kategori: Krim
Omtale Mord av klasse

Den verdensberømte forfatteren av spionromaner beveger seg denne gangen i helt andre omgivelser – men mestrer sitt stoff like suverent som tidligere.

Et mord er begått ved en høyt aktet engelsk kostskole, og de lamslåtte medlemmene av den lokale overklasse konstaterer at morderen finnes midt blant dem.

En kriminalroman av høyeste klasse, skrevet av en spenningens mester!

”… et fenomen som man bare kan vente å støte på én gang i hver annen eller hver tredje generasjon.” London Illustrated News om John le Carré i sin anmeldelse av Mord av klasse.

Til toppen

Andre utgaver

Mord av klasse
Bokmål Heftet 2011
Om forfatter
John le Carrè er født i 1931. Han studerte ved Oxford og i Bern. Han arbeidet en tid som lærer ved det berømte Eton, og var knyttet til den britiske utenrikstjensten gjennom en femårsperiode. Hans store gjennombrudd som forfatter skjedde med Spionen som kom inn fra kulden fulgt av Speilkrigen, En liten by i Tyskland før den store trilogien med George Smiley som hovedperson kom ut: Muldvarpen, Den usynlige spion og Spionen som gikk egne veier. I 1983 kom Piken med trommestikkene, som også ble en ypperlig film. Senere har han blant annet utgitt Den evige gartner (2001), Absolutt venner (2003), Den gode tolk (2006), Marionetten (2008), som nå er filmatisert, og En forræder etter vårt hjerte (2010). Hans foreløpig siste bok er En delikat sannhet, som kom ut våren 2013.