Dødssymfoni (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 304
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204117205
Kategori: Krim
Omtale Dødssymfoni
Denne varme sommernatten får lensmann Ole Vik en kinkig sak i fanget. Innehaveren av Fjellberghavns gatekjøkken kommer hjem til et grusomt syn.

Noen har flådd katten hans og spikret undulaten hans til veggen. Omtrent samtidig kommer ekteparet Jørgensen hjem fra fisketur og finner hytten sin i vill uorden. Og det stopper ikke her. Distriktets orkesterdirigent får ubudne gjester. Og alt dette skjer i løpet av noen hektiske nattetimer.

Ole Vik og hans trofaste stab får en travel natt og prøver innbitt å finne forbindelseslinjene mellom de tilsynelatende enkeltstående hendelsene. Har en og samme person lagt ut på et personlig og systematisk tokt mot Fjellberghavns homofile kokk, den gamle millionæren og orkesterdirigenten? Og hvorfor?

Idet folk er i ferd med å komme til hektene igjen etter nattens grufulle hendelser, rystes de på nytt. Denne gangen av et mord. Fjellberghavn skjelver.

Til toppen

Andre utgaver

Svik
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Om forfatter
I mange år har skrivingen vært Jørgen Jægers (f. 1946) hobby og biinntekt. Over 20 kriminalnoveller har vært publisert i magasiner og ukeblader. Inspirasjon til snedige kriminelle gåter og grufulle handlinger får han på sine mange og lange turer sammen med boarder collien Birk på Korsneset og i Fanafjellet utenfor Bergen. "Skyggejakten" var hans debut som krimforfatter og den første i serien om lensmann Ole Vik.