Blå sko og lykke av Alexander McCall Smith (Ebok)
Ebok

Blå sko og lykke (Ebok)

Serie: Serien om Mma Ramotswe 7

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 217
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Blue shoes and happiness
Oversatt av: Hanssen, Toril
Serie: Serien om Mma Ramotswe
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788202416430
Kategori: Krim
Omtale Blå sko og lykke

Livet smiler til Mma Ramotswe. Med ukuelig pågangsmot gyver hun løs på de små og store problemene folk kommer til henne med. Hun ser det som sin oppgave både å lege misnøye, og å nøste opp i de mysteriene som gjør livet interessant.

I Tlokweng er livet aldri kjedelig. En ny og i overkant brysk 'klara klok' gir leserne råd i lokalavisen. Og i lokalene til Damens detektivbyrå nr 1 dukker det opp en kobra. Lederen for Mokolodi viltreservat merker seg at smittsom frykt sprer seg blant dem som arbeider der, og en lokal lege gir muligens gale svar på blodtrykksmålingene. Og som om ikke dette er nok: Det kan virke som om Grace Makutsi har skremt vekk forloveden sin.

Det er bare å gi seg over til den sjuende boken i serien om Mma Ramotswe og Damenes detektivbyrå nr 1.

Til toppen

Andre utgaver

Blå sko og lykke
Bokmål Heftet 2009

Flere bøker av Alexander McCall Smith:

Om forfatter

Alexander McCall Smith ble født i Zimbabwe og fikk sin utdannelse der og i Skottland. Han er professor i medisinsk jus ved universitetet i Edinburgh og er aktiv i en rekke nasjonale og internasjonale fora for bioetikk. Hans første bok på norsk var Damenes detektivbyrå nr 1 (2004), og er den første boken om Mma Ramotswe og hennes hverdag som Botswanas første kvinnelige detektiv.

Forfatterskapet inneholder bøker om medisinsk jus, om strafferett og filosofi såvel som en rekke barnebøker, novellesamlinger og romaner. Han har undervist ved forskjellige afrikanske universiteter -- blant annet i Botswana der han var bosatt i en periode.

Bøker i serien