Skjebnetraktaten (Heftet)

Forfatter:

, Sven Lange (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 384
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Night Probe
Oversatt av: Lange, Sven
ISBN/EAN: 9788202300944
Omtale Skjebnetraktaten

Dirk Pitt i et nytt, heftig undervannseventyr.

I ti, kanskje tyve sekunder sto Pitt urørlig. Adrenalinet ble pumpet ut i blodet hans, og en flodbølge av frykt skyllet gjennom ham og feide med seg all fornuft og logikk. Han begynte å miste kontakten med virkeligheten i det øyeblikk panikken grep tak i ham.

Ved et tilfelle kommer orlogskaptein Heidi Milligan over noen hemmelige dokumenter som avslører at USA og Storbritannia for 75 år siden undertegnet en avtale med et så eksplosivt innhold at den aldri må bli kjent. Amerikanerne må for enhver pris ha tak i avtalen, som har ligget på havbunnen i alle disse årene. Men for britene kan det bli en katastrofe hvis amerikanerne får kloa i den først.

Dirk Pitt og Brian Shaw - en gang venner, nå dødelige fiender - setter alt inn på å finne de skjebnesvangre papirene. Mellom dem står Heidi Milligan, kvinnen de begge elsker.

Til toppen

Flere bøker av Clive Cussler:

Om forfatter

Clive Cussler er født i Illinois, USA i 1931. Romanene hans har alle tilknytning til havet, og det er ingen tilfeldighet, for han er selv dykker. Han har skrevet en rekke spenningsromaner med helten og eventyreren Dirk Pitt i hovedrollen. Bøkene er oversatt til 40 språk og solgt i mer enn 100 millioner eksemplarer.