Jenta på klippen av Lucinda Riley (Lydbok-CD)
Last ned høyoppløst omslag

Jenta på klippen (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2012
Innleser: Danielsen, Tone
Spilletid: 15:39
Antall enheter: 12
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The girl on the cliff
Oversatt av: Sætvedt, Elisabeth
ISBN/EAN: 9788202377243
Kategori: Underholdningsromaner
 • Jenta på klippen av Lucinda Riley (Innbundet)

  Innbundet

 • Jenta på klippen av Lucinda Riley (Lydbok MP3-CD)

  Lydbok MP3-CD

 • Jenta på klippen av Lucinda Riley (Ebok)

  Ebok

 • Jenta på klippen av Lucinda Riley (Heftet)

  Heftet

Omtale: Jenta på klippen
Jenta på klippen

Grania Ryan har forlatt samboeren i New York etter at hun mistet sitt ufødte barn. Nå søker hun trøst hos familien hjemme i Irland. En dag hun er ute og går, får hun øye på en liten jente helt ytterst ute på klippen. På det tidspunktet vet hun ikke at Aurora Lisle skal komme til å forandre livet hennes.
Det viser seg at familien Ryan og familien Lisle har en lang felles historie, men dramatiske hendelser i fortiden har ført til at det er ondt blod mellom dem. Det er til slutt Aurora og hennes bemerkelsesverdige vesen som sørger for å forene de to familiene. I mellomtiden får vi være med på en spennende reise gjennom historien, der et hittebarn i London spiller en avgjørende rolle.
En stor fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp.
Jenta på klippen er en handlingsmettet og gripende «good read» med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 og fram til i dag.

Til toppen

Om forfatter Lucinda Riley
Lucinda Riley er født i Irland, og bor i England og Frankrike sammen med sin familie. Hun har bakgrunn både som skuespiller og forfatter. Hun er en internasjonalt bestselgerforfatter som har skaffet seg en stor norsk tilhengerskare med Orkideens hemmelighet, Jenta på klippen, Lavendelhagen og Midnattsrosen. Forfatteren har tidligere også gitt ut flere romaner under navnet Lucinda Edmonds, disse romanene blir nå også utgitt i Norge, og Den italienske jenta er første roman ut.

Til toppen