Bols av MiRee Abrahamsen (Ebok)
Ebok

Bols (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 169
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202328085
Kategori: Romaner
Omtale Bols

I Bols beveger MiRee Abrahamsen seg i år til et annet eksotisk landskap: Den norske landsbygda. På en liten øy på Sørlandet vokser to brødre opp hos besteforeldrene. Det er en barndom og ungdom som ved tilfeldigheter unnslipper barnevernet. Guttene vokser opp blant halvtomme geneverflasker, fulle folk og en mor som av og til kommer innom med gaver. En begredelig fortelling fra sosialdemokratiets absolutte bunnsjikt? Ikke sett med MiRee Abrahamsens øyne. Guttene hennes overlever på tross av fyll, porno og brutalitet. Humoren i denne skjeve oppvekstskildringen er like rå som miljøet og typene den skildrer.

Til toppen

Flere bøker av MiRee Abrahamsen:

Om forfatter

MiRee Abrahamsen er født 7. august 1973. Hun er billedkunstner og forfatter. Abrahamsen har studert språk i Praha og i Hviterussland, hun har studert kunst i Holland, klassisk arabisk i Damaskus i Syria og samtidslitteratur (russisk) i Russland. MiRee Abrahamsen debuterte i 1999 med diktsamlingen Ankeret i apegården og har siden utgitt en rekke bøker i flere sjangere.

MiRee Abrahamsen har reist siden hun var 15, blant i Europa, Midtøsten, Nord-Afrika, Den arabiske halvøy, Kaukasus, hele Baltikum, store deler av eks-Sovjet (inkludert Sentral-Asia og Sibir) og i deler av Asia for øvrig. Hovedsaklig er det bare reiser av personlig interesse, men hun har også freelancet for ulike aviser og magasiner.

MiRee Abrahamsen har hatt utstillinger i Norge, Holland og Midt-Østen. Hun er svært opptatt av å integrere tekst i bildene sine.