Hummerens klo av Gert Nygårdshaug (Nedlastbar lydbok)

Hummerens klo (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side.

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Winther-Larsen, Helge
Spilletid: 0:35
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202517311
Kategori: Krim
Omtale: Hummerens klo
"Sausen kunne for eksempel kalles montagnaise, tenkte Fredrik Drum og blinket seg ut til avkjørselen mot Snarøya. Han var i meget godt humør, nøs tre ganger og satte ouverturen til Tannhäuser inn i CD-spilleren. Med Wagner på full guffe og tanken på en meget utsøkt multekremsaus servert til rype, var han på vei for å nyte en frikveld langt borte fra egne gryter på "Kasserollen"", Oslos minste og i særklasse beste restaurant, med tre stjerner i Michelin-katalogen."

Til toppen

Flere bøker av Gert Nygårdshaug:

Om forfatter

Gert Nygårdshaug er født i 1946 på Tynset og bor i Lier. Han debuterte som 20-åring med diktsamlingen Impulser, og har siden debuten utgitt om lag 30 bøker i ulike sjangere; lyrikk, romaner, barnebøker, noveller, kriminalbøker og eventyr.

Forfatteren har blant annet gitt ut Dverghesten, Nullpluss og Søthjerte – en romantriologi i et erkjennelsesteoretisk tekstlandskap. I Bastionen, Mengele Zoo, Himmelblomsttreet, Prost Gotvins Geometri og Afrodites Basseng har han tatt opp aktuelle samfunnsspørsmål. I 2007 ble Mengele Zoo kåret til «tidenes beste norske bok».

Nygårdshaug er også kjent for sine bøker om hobbydetektiven og gourmetkokken Frederic Drum og hans onkel, KRIPOS-etterforskeren Skarphedin Olsen.

Gert Nygårdshaug har et fascinerende, i særklasse originalt og utfordrende forfatterskap å vise til. Han er en forfatter som virkelig viser vilje og evne til å gå sine egne veier for å løse opp stivnede virkelighetsoppfatninger. Hans spesialblanding av vide kunnskaper og tilsvarende fantasi, vitenskap og mystikk, logikk og poesi preger prosabøkene hans.

Den matglade og matkyndige Nygårdshaug kom i 2012 med sin første kokebok, Vår ære og vår mat. En meget lesverdig og original matbok, skrevet i samarbeid med forfatterkollega Torgrim Eggen, og hvor språkkyndige Helen Uri har en gjesterolle som ordstyrer i en samtale mellom de to forfatterne om mat og litteratur.