Av jord er du kommet av Chris Tvedt (Lydbok-CD)
Last ned høyoppløst omslag

Av jord er du kommet (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2012
Innleser: Brænne, Trond
Spilletid: 11:20
Antall enheter: 9
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202378059
Kategori: Krim
  • Av jord er du kommet av Chris Tvedt (Ebok)

    Ebok

  • Av jord er du kommet av Chris Tvedt (Lydbok MP3-CD)

    Lydbok MP3-CD

  • Av jord er du kommet av Chris Tvedt (Heftet)

    Heftet

Omtale: Av jord er du kommet

I en skogsbygd på østlandet blir en gammel mann regelrett henrettet. KRIPOS-etterforsker Edvard Matre finner ingen spor etter morderen. I Oslo gir myndighetene etter for press og åpner en massegrav med pasienter fra Gaustad Sykehus.  I Bergen blir en ung kvinne funnet drept og en annen ligger i koma. Mye tyder på at begge har vært utsatt for samme gjerningsmann.

Edvard Matre blir sendt tilbake til byen han forlot for mange år siden for å finne en mulig seriemorder.Men Edvard og teamet hans står uten spor. Presset for å finne morderen før han slår til på nytt, er stort. Det hjelper heller ikke at Edvard får beskjed om at en av dem som ble funnet i massegraven på Gaustad er hans egen mor. Så vidt Edvard vet, døde foreldrene hans i en ulykke for mange år siden og ble begravd side om side på en kirkegård i Bergen Edvard Matre er vant til ikke å vite hvem morderen er. Nå vet han plutselig ikke hvem han selv er heller.

Til toppen

Om forfatter Chris Tvedt

Chris Tvedt (f. 1954) er født i Bergen. Han er forfatter, advokat og har i tillegg til jus studert litteraturvitenskap oa ved Universitetet i Bergen. De senere år har han vært forfatter på heltid.

Tvedt debuterte i 2005 med kriminalromanen Rimelig tvil. Han har senere skrevet flere bøker med advokathelten Mikael Brenne som gjennomgangsfigur. I 2010 fikk han Rivertonprisen for Dødens sirkel. I 2012 utga han Av jord er du kommet, med kriposetterforsker Edvard Matre i hovedrollen, og i 2013 kom Den blinde guden, som han har skrevet sammen med sin kone, Elisabeth Gulbrandsen. VGs Sindre Hovdenakk ga denne boken terningkast 6 og skrev blant annet følgende i sin panegyriske anmeldelse: «...et flott gjennomført stykke arbeid [...] Kort sagt: God fornøyelse!.» Den tredje boken om Matre, Djevelens barn, kom høsten 2014.

Mer om Chris Tvedt:

Rivertonprisen 2010 for Dødens sirkel

https://www.facebook.com/ChrisTvedtkrim

http://no.wikipedia.org/wiki/Chris_Tvedt

http://snl.no/Chris_Tvedt

http://bokelskerinne.blogspot.no/2010/09/bokelskerinnen-intervjuer-chris-tvedt.html

 

Til toppen