Skilt (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 80
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202230289
Omtale Skilt

Det er mange rom i et hus og det er morsomt å markere døren med hvem som bor eller hva som finnes på innsiden, med sitt eget personlige preg. Kanskje katten bør få et eget skilt eller at hobbyrommet markeres på en gøyal måte. Mulighetene er mange og enten du har lyst til å male, lime eller snekre så finner du ideene her.
Skilt som skal stå ute er heller ikke glemt og her finnes mange ulike måter og teknikker å lage skilt på.

Til toppen

Om forfatter
Gerd Alfsen er velkjent for de fleste hobbyentusiaster – hun er et unikum på maling og forming. Gerd har lang og bred erfaring innen flere forskjellige hobbyområder og har blant annet arbeidet med dukker og dekorasjoner til filmen Flåklypa Grand Prix (Ivo Caprino).
Gerd Alfsen har utgitt bøker om bl.a. dekormaling, nisser, engler og dukker i forskjellige materialer med klær og utstyr, enkel snekring, papir, dekor – og til og med mat (kokebok sammen med husstellærer Liv Gregersen Kongsten).
Det som kjennetegner Gerd er en lekenhet og nysgjerrighet uansett innenfor hvilke materialgrupper hun jobber. Hun har en fantastisk evne til å formidle skaperglede – enten det gjelder maling av blomster, nisselaging eller annen type hobbyvirksomhet – noe som gjør bøkene hennes fargesprakende, sprudlende og lærerike.