Skilsmissehelter av Trude Trønnes Eidsvold og Rosa von Krogh (Ebok)
Ebok

Skilsmissehelter (Ebok)

Til deg som har skilte foreldre

Forfatter:

og

Kine Yvonne Kjær (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Illustratør: Kjær, Kine Yvonne
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 50.46 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202694098
Kategori: Fakta for barn
Alder: 9 - 12
Omtale Skilsmissehelter

Skilsmissehelter er en banebrytende bok for barn og unge, og en veiviser for alle som trenger informasjon om hvor det er hjelp å få, og om hvilke rettigheter barn har når foreldrene deres skiller seg.

Hvert år opplever over 20 000 norske barn at foreldrene deres går fra hverandre. Skilsmissehelter er skrevet til dem som har opplevd dette, eller som kjenner noen som har det.

Gjennom fem sanne historier fra fiktive barn, ekspertråd fra kompetente fagfolk og et barnepanel bestående av barn og unge av skilte foreldre, får leseren i tillegg til veiledning forhåpentligvis også troen på at ting blir bedre.

Nettsiden Skilsmissehelter.com er til deg, som skilt forelder. Med noen råd og vink vi håper kan være til hjelp.

Til toppen

Andre utgaver

Skilsmissehelter
Bokmål Innbundet 2021

Flere bøker av Trude Trønnes Eidsvold og Rosa von Krogh:

Om forfatter

Trude Trønnes Eidsvold (f. 1974) jobber som barneadvokat. Hun har tidligere vært journalist i dagspressen og hun har også vært fast spaltist i Tønsberg blad. Hun har tidligere utgitt boken Jeg rekker opp hånden for deg. Når storebror har Downs syndrom. Skilsmissehelter er hennes første sakprosa-utgivelse rettet mot barn og unge. Både som advokat og i det hun skriver som forfatter er hun opptatt av å gi stemme til dem som trenger det og av å belyse viktige tema.

Rosa von Krogh er designer, antropolog og kreativ skibent. Hun satt i 2020 i juryen i Brageprisens Åpen Klasse. Skilsmissehelter er hennes første bokutgivelse.