Skilpaddens langsomme vals (Innbundet)

Forfatter:

Synneve Sundby (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 661
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: La valse lente des tortues
Oversatt av: Sundby, Synneve
ISBN/EAN: 9788280873569
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Skilpaddens langsomme vals
Frankrikes mestselgende kvinnelige forfatter, Katherine Pancol, vant alles hjerter med romanen Krokodillens gule øyne. Nå kommer endelig oppfølgeren! Vi ble kjent med Joséphine som en forfatter med stor suksess, og vi møter henne igjen i den nye romanen. Det råder fullt kaos. Luca, elskeren hennes, elsker henne ikke høyt nok; Philippe, svogeren hennes, elsker henne litt for høyt ... Katherine Pancol gjenopptar ingrediensene vi møtte i Krokodillens gule øyne. På menyen: Familiære forargelser, lynnedslag og endring av skjebner.

Til toppen

Andre utgaver

Skilpaddens langsomme vals
Bokmål Heftet 2013
Skilpaddens langsomme vals
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Katherine Pancol:

Om forfatter
Katherine Pancol er Frankrikes mestselgende kvinnelige forfatter. Bøkene om søstrene Iris og Josephine, om deres trøblete forhold til hverandre og menneskene som omgir dem, går sin seiersgang verden rundt. Hennes trilogi Krokodillens gule øyne, Skilpaddens langsomme vals og Ekornene i Central Park er triste på mandager har nådd svimlende salgstall – bare i Frankrike har hennes trilogi solgt i mer enn tre millioner eksemplarer.

Katherine Pancol er født i Casablanca, men flyttet til Paris da hun var fem år. Som voksen har hun bodd mer enn et tiår i New York. Hun har bakgrunn som journalist, og har skrevet flere bøker før hun fikk sitt store gjennombrudd med Krokodillens gule øyne.