Skatten i dragegrotta (Innbundet)

Tim Brentloffs eventyr III

Serie: Tim Brentloffs eventyr 3

Forfatter:

Hilde Kramer (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 256
Illustratør: Kramer, Hilde
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202277666
Alder: 9 - 12
Omtale Skatten i dragegrotta

"Dragehovudet kom til syne i åpningen, hjelmen var som ei grufull maske. Is og jern hadde smelta til sylkvasse spyd, ormar kringla seg omkring augeåpningane og blikket stakk som knivar ..."


Dette er den forskrekkelige historia om Tim Brentloffs møte med Fåvnedragen og Odins tallause spøkelseshær. Det er forteljinga om svik og trolldom, svoltne ulvar, drap og heltar, forbannelsar og frådande sjalusi. Og om ei jente i nød.


ADVARSEL: Boka inneheld trolldomsruner og magiske formlar frå eldgammal tid. Nokre av runene gir heltekraft og styrke til den som les, men her finns òg ein grufull forbannelse. Forhåpentligvis virkar forbannelsen kun når den magiske ringen, Andvarenaut, er i nærheten, men ein kan ikkje vera sikker. LES ALDRI FORBANNELSEN HØGT.
Aldersgrense blir vurdert.

Til toppen

Om forfatter

Sylvelin Vatle (f. 1957) er utdannet sosionom, og arbeider som skjønnlitterær forfatter. Hun har skrevet en rekke romaner, både for barn/ungdom og for voksne. For sin første roman «Alle kjenner vel presten?» mottok hun Tarjei Vesaas Debutantpris (1991).
Sylvelin Vatle er sterkt opptatt av fortellinger og fortellende pedagogikk. I tillegg til arbeidet som forfatter har hun arbeidet som forteller, litteraturformidler og miljøterapeut ved Kvaleberg Skole i Stavanger, og som forteller og litteraturformidler for barn og ungdom over store deler av landet.
Hun har også ledet en rekke skrive- og fortellerkurs for barn og voksne og hatt oppdrag som dramatiker for barn, både bak og på scenen.

Bøker i serien