Skatten (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 134
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
Originaltittel: Skatten
ISBN/EAN: 9788202203429
Omtale Skatten

Endeleg er Sjørøvar-Jenny og Einauge-Bill attende. Denne gongen er dei to berykta piratane på sporet av den største av alle skattar, nemleg Jennys son, Garm, som ho har gøymt bort for at far hans...

Splitte mine bramsegl, sett sjøbein: endeleg er Sjørøvar-Jenny og Einauge-Bill attende.Moderne sjørøvarar ropar som kjent «Yeeha,» men Einauge-Bill held fast på sitt gamle «Hiv o Hoy!» - dette ropet som framleis får motstandarar på alle sju hav til å skjelve i buksene. Denne gongen er dei to berykta piratane på sporet av den største av alle skattar, nemleg Jennys son, Garm, som ho har gøymt bort for at far hans, sjølvaste Grusomme Grim, ikkje skal få kloa i han.

Til toppen

Andre utgaver

Skatten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Om forfatter

Atle Hansen debuterte høsten 1997 på Cappelen med barneboka Sjørøvar-Jenny og Einauge-Bill. Oppfølgeren, Den nihala katten, ble utgitt høsten 1998, og høsten 2000 kommer tredje del, Sjørøvar-Jenny og Einauge-Bill 3.

Atle Hansen er journalist i Bladet Sunnhordland. Han har tidlegare samarbeid med Ragnar Hovland om platene Trøysteslaus Hotell og Blå måne. På den siste var også Rune Belsvik og Per Olav Kaldestad med.

I 1996 fekk Atle Hansen Vinjeprisen for nynorsk journalistikk.

Forfatterens e-post adresse: post@atlehansen.net