Skalden Skurres historier (Innbundet)

Forfatter:

Torstein Bugge Høverstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 127
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The tales of Beedle the Bard
Oversatt av: Høverstad, Torstein Bugge
ISBN/EAN: 9788202295011
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 6 - 99
Omtale Skalden Skurres historier

VERDENSLANSERING 4. DESEMBER!

Skalden Skurres historier inneholder fem helt forskjellige eventyr, men like magiske alle.

Du kan glede deg til undring, latter og kildrende dødsfare, alt etter som.

Rektor Albus Humlesnurr har skrevet kommentarer til dem. Der er det mye artig å lese, enten du er gomp eller trollmann. Humlesnurr filosoferer om hva hver enkelt historie har å si oss, men han røper også litt av hvert ukjent om livet på Galtvort.

En virkelig magisk bok, med illustrasjoner av J.K. Rowling selv.

En bok å glede seg over i årevis. The Children’s High Level Group (CHLG) har som mål å beskytte og styrke barns rettigheter og gjøre livet litt bedre for de mest sårbare av dem.

Les pressemelding

OBS! Alle bokhandlere:
Fri nedlastning av plakat [pdf]

Til toppen

Flere bøker av J.K. Rowling:

Anmeldelser Skalden Skurres historier

"Godbit for Potter-fansen"

May Grethe Lerum, VG

"Det er en enorm fortellerglede og stor fantasi over det denne forfatteren gjør."

Kaja Korsvold, Aftenposten

"Når man hører at dette er en samling eventyr, er det lett å tro at Rowling har falt tilbake til den lettere tonen hun hadde i begynnelsen av Harry Potter-serien, men hun har beholdt den mørke tonen. Tro mot sjangeren er eventyrene til tider groteske og skremmende, men med en god moral til slutt. Og som hun selv skriver i forordet; historiene viser at magi skaper like mange problemer som det løser."

Catharina Wandrup, Dagbladet

"Eventyrene i seg selv er forbausende tettvevde og den som vil, kunne godt lest dem høyt for en intetanende forsamling og bløffet om et ukjent, sentraleuropeisk opphav."

Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv

En magisk eventyrbok

“Dette er jo en slags ”ekstra bok” for Harry Potter fansen, men den er så god at den står godt alene også (…) Dette er en bok jeg helt klart kan anbefale, morsom, lettlest og velskrevet.”

Rita Bang Kyllingstad, Bokavisen

Til toppen

Om forfatter

J.K. Rowling er forfatteren bak de sju romanene om Harry Potter utgitt mellom 1997 og 2007, som til sammen har solgt mer enn 500 millioner eksemplarer, er distribuert til mer enn 200 territorier, blitt oversatt til 80 språk, og som har blitt åtte filmer av WarnerBros.

Jim Kay har har gjennomillustrert en nyutgivelse av serien. I den er det foreløpig kommer fire bøker

Hun har skrevet tre følgebind til inntekt for veldedighet: Rumpeldunk gjennom tidene og Fabeldyr og hvor de er å finne til inntekt for Comic Relief, og Skalden Skurres historier til inntekt for hennes veldedighetsorganisasjon for barn, Lumos.

Hennes nettsted og epubliseringsplattform Pottermore er det digitale navet i trolldomsverdenen. Selskapet ble lansert i 2012. Hun har nylig samarbeidet med forfatter Jack Thorne og regissør John Tiffany om teaterstykket Harry Potter og Barnets forbannelse del én og to, som hadde premiere i London sommeren 2016. J.K. Rowling har også skrevet en roman for voksne lesere, Den tomme stolen. Under pseudonymet Robert Gailbraith har hun skrevet fire kriminalromaner om privatdetektiven Cormoran Strike.