Siste reise (Heftet)

Serie: Maria av Svaneberg 16

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Maria av Svaneberg
Serienummer: 16
ISBN/EAN: 9788202409586
Kategori: Serieromaner
Omtale Siste reise

Vestfold, september 1808

Ernst er borte. På arbeidsværelset ligger et brev til Maria. Midt i forvirringen har det oppstått en avstand mellom Maria og Philip. Maria frykter at Ernsts tragiske beslutning har ødelagt kjærligheten mellom dem.
Maria drar innom barndomshjemmet Svaneberg gods en siste gang før herr Jæger tar over som godsherre. Men hun får selskap ...

Da et tungt tordenskrall fikk vindusrutene til å klirre, la Maria seg tilbake på sengen og lukket øynene. Hvor ofte hadde hun ikke ligget her og tenkt på mannen hun hadde
møtt i rullesteinsbukta? Et veldig lynglimt flerret over himmelen og trakk blikket hennes ut av vinduet. På gårdsplassen øynet hun noe. I et glimt så hun ryggen på en sortkledd skikkelse som løp.

Gå ikke glipp av denne siste boken av Maria av Svaneberg!

Elisabeth Hammer (f. 1970) bor i Horten sammen med mann og tre barn. Elisabeth er utdannet jurist, men ved siden av jobben har hun alltid skrevet. Maria av Svaneberg er hennes første romanserie.

Til toppen

Andre utgaver

Siste reise
Bokmål Ebok 2013
Siste reise
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Elisabeth Hammer:

Om forfatter

Elisabeth Hammer (1970) bor i Horten og skriver fra Vestfold. Hun har tidligere utgitt seriene Maria av Svaneberg, Misteltein og Skumringstid – og nå skriver hun på Frostrose.

Bøker i serien