Sex - ja takk! (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202196219
Omtale Sex - ja takk!
Friskt, inspirerende, klokt og underholdende om et tema som vanligvis fremstilles i medisinske termer. Sjenerøst deler forfatteren sin egen erfaring fra seksuallivets gleder med leseren. Erotiske iIllustrasjoner av Rolf Groven.

Seksualiteten sitter mellom ørene, mener Gro Isachsen og har med det lagt tonen for boka Sex - ja takk! Det er din egen fantasi som begrenser ditt seksualliv. Friskt, inspirerende, klokt og underholdende skriver hun om et tema som vanligvis fremstilles for medisinsk eller bare plumpt og dumt. Sjenerøst deler hun sin egen erfaring fra seksuallivet med leseren og prater om sex fra kvinne til kvinne. Å snakke om seksuallivet vårt burde være like naturlig som å snakke om mat og barnefødsler, mener forfatteren.

Sex - ja takk! er en håndbok for et bedre seksualliv der alt fra betydningen av pent undertøy, sensuell utstråling, onanering og orgasmer tillegges like stor vekt. Leseren får tips og vink om hvordan hun kan bli en bedre elskerinne, men også om hvordan hennes egen nytelse kan økes.

Les også:

MER SEX takk!

Spør Gro om sex

Til toppen

Andre utgaver

Sex - ja takk!
Bokmål Heftet 2014
Om forfatter

Gro Isachsen er født og oppvokst i Narvik, men bor nå på Østlandet. Hun har tidligere arbeidet som journalist, lærebokforfatter, lærer og spesialpedagog. I dag arbeider hun som sexolog i Oslo, hvor hun driver egen klinikk med seksualrådgiving og terapi for par og single. Hun arrangerer samlivskursene ”Bedre sex” for kvinner, menn og par. Gro svarer også på spørsmål i Doktoronlines forum for seksualitet og i Vi Menns spørrespalte om sex og samliv. Hun har hatt fast spalte i Dagbladet Søndag.

Universitetsstudier i psykologi, sosiologi, pedagogikk og spesialpedagogikk og lesing av hyllemetre med sexologisk faglitteratur har gitt Gro den nødvendige bakgrunnen for å forstå seksualitetens og sensualitetens innerste vesen.

Hun har utgitt tre sexhåndbøker på Cappelen. ”Sex – ja takk!” er skrevet for å få kvinner til å leve ut sin sensualitet og bli mer nytende og givende elskerinner. ”Mer sex takk!” er rettet mot menn. Begge bøkene egner seg som høytlesing for par og gir begge kjønn god innsikt i den andres seksualitet. I "Spør Gro om sex" har forfatteren samlet tematisk noen av spørsmålene hun har svart på de siste årene i Dagbladet, Vi Menn og Doktoronline. Siste bok "Mer lyst" gir verktøy til ny og forbedret sex.

Gro Isachsen om seg selv

Mitt innerste ønske er at flest mulig skal oppleve dampende, spennende, deilig, varm, god elskov. God sex er meningen med livet. Vi blir lykkelige, glade, ømme, snille, strålende flotte mennesker når vi har god sex. Det vet jeg av egen erfaring.

Det motsatte skjer når vi har dårlig sex. Da blir vi motløse, triste og tverre. Det beste botemidlet mot dårlig sex er kunnskap. Jeg tror mange flere kan få et bedre seksualliv om de har visse basiskunnskaper om sex. Kunnskap gir trygghet og nye ideer. Kunnskap får vi ikke minst ved å snakke med partneren vår om våre behov og ønsker.

Jeg tror bøkene jeg har skrevet kan være gode døråpnere til samtaler om seksualitet, og til at du og partneren din får et erotisk språk. Jeg håper du oppdager at dine forventninger og drømmer om hvordan du skal få og gi god sex ikke er urealistiske. Mulighetene for å leve ut hele ditt erotiske potensial er der om du tør gi slipp på hemninger, tør leke mer, le mer og utlevere deg selv og dine lyster.