Skygger fra fortiden av Christin Grilstad Prøis (Ebok)
Ebok

Skygger fra fortiden (Ebok)

Serie: Livets lenker 27

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 253
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Livets lenker
Serienummer: 27
ISBN/EAN: 9788202438821
Kategori: Serieromaner
Omtale Skygger fra fortiden
Ragna Ådal dukker opp med barnet hun hevder er arving til Doktorgården. Hun forsvinner og etterlater ungen på gården. Hildegard er sykelig opptatt av den lille, og tar seg av den som om det var hennes eget barn.
Cornelius «ser» de døde. En kveld Elen sier god natt til ham, forteller han at han ser Anker og en dame som er svært sint. Elen blir forferdet da hun skjønner hvem kvinnen er.

– Kan du se ham? hvisket hun og så at han strevde med å få øynene opp. – Du skal ikke være redd, mumlet Cornelius søvndrukken og gjespet. – De er ikke farlige. Hun svelget. De? Et drag av kulde fikk henne til å grøsse. – Er det flere, Cornelius? – De er ikke farlige, mor. De gjør deg ikke noe. Ikke engang når de er sinte. – Kjæreste Cornelius, hvisket hun, – hvem er det som er sint? – Hun, sa han med et hikst og pekte mot gulvet. – Hun? Elens stemme skalv. – Herre Jesus, hvisket hun og foldet hendene.

Til toppen

Andre utgaver

Skygger fra fortiden
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Christin Grilstad Prøis:

Om forfatter

Hun er forfatter, musiker og aktør. De siste årene har hun reist landet rundt med musikalske forestillinger om Heksagon. Skoler, bibliotek, bokhandlere, kulturhus og festivaler har hatt besøk av Heksagon. I tillegg til forestillinger forteller forfatteren gjerne litt om det å skrive og om hvordan bøker blir til.

Bøker i serien