Isdronning (Heftet)

Serie: Solsiden 2

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Solsiden
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202361303
Kategori: Serieromaner
Omtale: Isdronning
Pia Brandt føler en enorm lettelse når ektemannen blir dømt til flere års fengsel, men hun finner fort at hun ikke kan føle seg trygg. Karoline bestemmer seg for å stå ved Marius’ side, og er besatt av tanken på hevn – både over Pia og Birgitte.
Selv om han sitter fengslet, har Marius Brandt fremdeles makt over kvinnene i sitt liv.

"Helene sto nesten på kanten av trappeavsatsen, og svigermoren tok et skritt nærmere. – For en deilig tilværelse det må være, smilte den eldre kvinnen søtt. – Du har hele dagen til å tenke på deg selv, hva? Motvillig tok Helene et ørlite skritt bakover. – Det er ikke rart du ikke blir gravid, fortsatte svigermoren kaldt. – Så mye rart som du har proppet kroppen din full av opp gjennom årene. I andre familier ville man være fristet til å kalle deg narkoman, vet du det?"

Til toppen

Flere bøker av Berit Bertling:

Om forfatter

Berit Bertling Cappelen (1966) bor i Oslo og har to barn. Vokst opp og studert i Trondheim – jus, psykologi, engelsk, litteratur hovedfag.

Karakteriserer seg selv som ”flink pike”, men brøt med karrierejobb (innen markedsanalyse/-føring) og mann for noen år siden, og begynte å skrive, og begynte å ri igjen for 3 år siden.

Har alltid vært fascinert av europeisk historie, syns nordmenn vet lite. Bruker historien som bakteppe i serien sin, der mange av de skikkelsene er historiske.

Berit om serien Olwyns saga:
"De fleste serieforfattere skriver fra Norge, BBC ville ut av Norge, ha med hester og politikk. Jeg syns dette var mer interessant å skrive om enn om en person som lever og dør i en vik etter 70 år på ett jorde. Ridderromantikk, det historiske og politiske kommer inn etter hvert."

Berit Bertling Cappelen er bokstavelig talt på hjemmebane i sin nye underholdningsserie - Solsiden. Etter mange år på Bygdøy kjenner hun både høvdingene og stammespråket - og ikke minst hemmelighetene bak de fine fasadene på Oslos vestkant.