Senteret (Innbundet)

Serie:  302

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 152
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 302
ISBN/EAN: 9788282881760
Kategori: Romaner
Omtale Senteret

I Senteret utforsker Victoria Durnak store temaer som ensomhet og fødselsdepresjon, men med en lun fortellerstemme som er undrende og smart på samme tid. Som i forrige roman, Torget (2015), undersøker Durnak hvordan møter mellom mennesker kan foregå i vår tid. Mens Torget tok for seg nettstedet finn.no, foregår handlingen i Durnaks nye roman på kjøpesenteret.

Vi blir kjent med bokas hovedperson; en ung mor som har flyttet til Skien for å komme seg bort – bort fra Oslo. Bort fra han som ikke ville være far til barnet hennes. Hun tilbringer dagene sine på Herkules senter, besøker butikkene og menneskene som jobber i dem, betrakter dem og forsøker å komme i kontakt med dem, samtidig som hun prøver å være mor til en datter hun ikke engang har klart å gi navn. Ifølge navneloven har man seks måneder på seg til å gi barnet sitt et navn. Man kan gjøre mye på seks måneder.

Til toppen

Andre utgaver

Senteret
Bokmål Ebok 2017
Senteret
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Senteret
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Victoria Durnak:

Anmeldelser Senteret

"Den tverre motviljen og all den svarte humoren som renner ut av øynene til alenemoren skaper både identifikasjon og medfølelse. Det er liv i kjøpesenterlandet! Senteret er Victoria Durnaks beste bok til nå."

Knut Hoem, NRK

Til toppen

Om forfatter

Victoria Durnak (f. 1989) debuterte i 2010 med diktsamlinga Stockholm
sier
. Hun har siden gitt ut flere diktsamlinger og kritikerroste romaner.

Bøker i serien