Seks år av Harlan Coben (Lydbok-CD)

Seks år (Lydbok-CD)

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Nergaard, Ivar
Spilletid: 8:08
Antall enheter: 7
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: Six Years
Oversatt av: Busk, Sissel
ISBN/EAN: 9788202439149
Kategori: Krim
Omtale Seks år
Seks år har gått siden Jake Fisher så Natalie, sitt livs kjærlighet,
gifte seg med Todd. I seks år har han holdt seg unna Natalie, men da han
kommer over Todds nekrolog klarer han ikke å holde seg unna
begravelsen. Der får han et glimt av Todds kone … det er bare det at hun
ikke er Natalie. Hans perfekte bilde av Natalie begynner å rakne, og
han skal komme til å sette sitt eget liv i fare.

Til toppen

Andre utgaver

Seks år
Bokmål Innbundet 2014
Seks år
Bokmål Ebok 2014
Seks år
Bokmål Lydbok MP3-CD 2014
Seks år
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Seks år
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Harlan Coben:

Om forfatter

Han har rasket med seg det meste som finnes av priser og har tronet på bestselgerlistene over store deler av verden. Bøkene hans blir utgitt på mer enn 22 språk.

Harlan Coben har hatt eventyrlig suksess som forfatter, men fortsatt gnager uroen ham: Vil han klare å skrive en historie som er like god som den forrige?

Jeg bekymrer meg hver eneste gang. Når jeg er ferdig med en bok, hører jeg en stemme inne i meg si ”Vel, det var det. Nå kan du like godt legge opp, for det der klarer du aldri en gang til.” Erfaring har lært meg at den lille stemmen tar feil. Men jeg hører den fortsatt, og selv om jeg vet at den tar helt feil, gjør den meg sprø.

Hemmeligheter og familiebånd er temaer i flere av Harlan Cobens bøker. Hvorfor?

For å si det helt enkelt, det er kjempespennende temaer. Jeg er fascinert av familiebånd som kan kvele eller trøste. Jeg elsker fryktelig uflaks og umulig redning. Dette er rett og slett mitt domene. Det slutter aldri å forundre meg hvor sterkt lesere identifiserer seg med historier og hendelser som har med familie og foreldre å gjøre. Men ved nærmere ettertanke er det vel ikke så merkelig. Det er jo det viktigste i livet for de fleste av oss.

På spørsmål om hvem som var hans første litterære inspirator, er Coben ikke i tvil. Det var moren min. Vi gikk ofte sammen til den gamle Barnes & Noble-bokhandelen på Manhattan, og der kunne vi være hele dagen. På den tiden hadde vi ikke mye penger, og vi handlet så å si aldri leker, men vi fikk alltid de bøkene vi hadde lyst på. Jeg har alltid vært nærmest altetende når det gjelder bøker, og har fortsatt stor glede av å lese.

Han blir litt mer tvilende når vi spør om hva han gjør i fritiden.

Fritid – hva er det? Enten skriver jeg eller så leser jeg, eller så er jeg sammen med de fire barna mine som er fra ni år og nedover. Alle som selv har barn, skjønner nok at jeg ikke har fritidsproblemer.