Savner deg (Innbundet)

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 416
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Missing You
Oversatt av: Busk, Sissel
ISBN/EAN: 9788202451271
Kategori: Krim
Omtale Savner deg

Kat Donovan, NYPD-etterforsker, prøver å spore opp en savnet kvinne, samtidig som hun i all hemmelighet forsøker å finne ut hvem som drepte hennes far nesten 20 år siden. En venninne mener hun trenger adspredelse, og insistere på at Kat skal prøve onlinedating. I jungelen av profiler dukker plutselig et kjent ansikt opp. Det føles som om verden eksploderer, og følelser Kat har ignorert i mange år slår henne i hodet. Den som stirrer tilbake fra PC’en er hennes eks-forlovede Jeff, mannen som knuste hjertet hennes 18 år siden. Hun kontakter ham, men han mener fortid bør være fortid. Men slik er det aldri i en bok skrevet av Harlan Coben …

De forskjellige handlingstrådene griper inn i hverandre på de mest urovekkende og overraskende måter, og i likhet med andre Coben-thrillere er dette en bok du leser nærmest i ett strekk.

Anmeldelser og mottakelse ved utgivelsen og i andre land:
"Savner deg er enda en vinner i Cobens stabel av vinnere."
Huffington Post

"Nok en gang bruker Coben et aktuelt tema, denne gangen internettdating, til å skape en thriller det er umulig å legge fra seg."
Publisher Weekly, starred review

"Coben er rett og slett en av de beste gjennom alle tider ... Plukk opp hvilken som helst av thrillerne hans og du får en medrivende og overraskende historie med et stort, bankende hjerte i sentrum."
Gillian Flynn

"Enda en gang har Coben på ekspertvis konstruert og så desarmert en bombe av et plot." Booklist

"Coben trekker de forskjellige handlingstrådene sammen med mesterlig autoritet."
Financial Times

Til toppen

Andre utgaver

Savner deg
Bokmål Ebok 2021
Savner deg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Savner deg
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Harlan Coben:

Anmeldelser Savner deg

Overraskelser

"Klassisk Coben er bedre krim enn det meste annet du kan lese, så også denne gangen (...) Han evner å håndtere en rekke handlingstråder som griper over i hverandre.Og ingenting er som man tror det er."

 
Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

Solid fra Coben

Savner deg er nok en kompetent krim fra den amerikanske mesteren.(...) Harlan Cobens bøker er en oppvisning i krimfaget. (...)en krim fra øverste hylle."

Harald Birkevold, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Om forfatter

Harlan Coben er tidenes første forfatter som har mottatt alle de tre store krimprisene i USA, både Edgar-, Shamus- og Anthony Award, og han har tronet på bestselgerlistene over hele verden. Foruten enkeltstående utgivelser har han skapt en krimserie med Myron Bolitar. Hemmeligheter og familiebånd er temaer i flere av Cobens thrillere. Våren 2021 utgis den kritikerroste bestselgeren Gutten fra skogen på norsk.
Harlan Coben står bak flere vellykkete film- og TV-satsninger. Netflix-serien Safe ble en stor suksess, og The Stranger som er basert på romanen Den fremmede ligger på seertoppen til Netflix.

Krimfestivalen feirer 10-års jubileum i 2021. I år kan du se Harlan Coben i samtale med Asbørn Slettemark. Følg med på Krimfestivalen.no