Savn av Trine Angelsen (Ebok)
Ebok

Savn (Ebok)

Havets datter 26

Serie: Havets datter 26

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.25 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Havets datter
Serienummer: 26
ISBN/EAN: 9788202407759
Kategori: Serieromaner
Omtale Savn

Lina føler at Jens forsømmer henne, og i sin ensomhet tyr hun til Steffen. Men han tar henne med makt, og dette får fatale følger.
Elisabeth savner Kristian. Sorgen er tung å bære, men hun prøver å være sterk for Williams skyld, og fordi hun vet at de andre på Dalsrud trenger henne.
Maria har forsonet seg med at Peder aldri vil komme tilbake. En dag tar hun Kristine med seg ut på sjøen for å fiske. Da oppdager datteren en skikkelse på havbunnen.

– Se, mann! sa Kristine og pekte ned i det glassklare vannet. Maria stivnet. – Ka du si før nåkka? Hun lente seg over ripa og hikstet til. Langt der nede syntes hun tydelig at hun skimtet et ansikt og en kropp. Var det Peder som lå der? Savn og forferdelse jog gjennom henne. – Kjære Gud, ikkje la det vær han, ba hun stille.

Til toppen

Flere bøker av Trine Angelsen:

Om forfatter
Trine Angelsen, f. 1965, er opprinnelig fra Kabelvåg i Lofoten, men bor nå på Fauske i Nordland med mann, hest og hunder.
Etter å ha prøvd ulike yrker ble Trine forfatter. Hennes første serie, Havets datter, kom i 2002 og ble en 30 bøker lang suksess. Siden har seriene Thea (2006) og Hverdagsengler (2010) gitt henne nye lesere. Sommeren 2015 kommer Trines fjerde serie, Breidablikk, denne gang fra Engeløya på sørsiden av Vestfjorden.
Når Trine ikke er på rideturer, er det strikking som opptar henne. Hennes fantasi gir seg ikke bare uttrykk i gode historier, men også i flotte strikkeplagg og selvkomponerte mønstre, som har blitt til flere bøker, bla Strikk til liten og stor.
Bøker i serien