Sara på scenen (Innbundet)

Serie: Løve pluss 

Forfatter:

Birgitte Kolbeinsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 84
Illustratør: Kolbeinsen, Birgitte
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202340513
Omtale Sara på scenen

Sara kan ikke huske sist hun var så glad. Nå kan hun melodiene og tør å synge sterkt. Ved siden av henne sitter Vibeke og Lasse ...

Sara blir varm i kroppen bare av å tenke på ham. Det høres skikkelig fint ut når de tre synger sammen. Elle har skrytt av dem mange ganger.

"Etter storefri skal vi sette sammen hele den første akten," sier Elle og smiler. Det sitrer i magen til Sara. Endelig skal hun få stå på en ordentlig scene!

Alt forandret seg for Sara etter at hun fikk være med i musikalen på skolen. Hun har blitt venn med Vibeke, og stadig oftere står de sammen med populære Malin, Lasse og den kule gjengen. Men det oppstår også konflikter mellom jentene, ikke bare Sara drømmer om å stå på en scene, eller om Lasse.

Til toppen

Flere bøker av Eldrid Johansen:

Om forfatter

I tillegg til å være barne- og ungdomsbokforfatter, jobber Eldrid som sanger og skuespiller. Eldrid har siden barnebokdebuten Sara vil bli stjerne i 2005 utgitt en rekke bøker for barn. I 2012 kom hennes første ungdomsroman Charliblogg.

Eldrid turnerer mye for Den kulturelle skolesekken med opplegg rundt bøkene sine, med skrivekurs og med egenproduserte forestillinger, bla den Gullsekknominerte Hujedamej – en musikalsk hyllest til figurene i Astrid Lindgrens univers.

Eldrid er bosatt i Oslo med samboer, to sønner, en stesønn og en datter.

Bøker i serien