Sannhetens vår av Trine Angelsen (Ebok)
Ebok

Sannhetens vår (Ebok)

Havets datter 27

Serie: Havets datter 27

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.21 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Havets datter
Serienummer: 27
ISBN/EAN: 9788202407766
Kategori: Serieromaner
Omtale Sannhetens vår
Undertrykte følelser og usagte ord florerer på Dalsrud. Elisabeth merker at de gamle følelsene for Jens er i ferd med å vende tilbake, og får dårlig samvittighet.
I et selskap overrasker hun Maria og Olav i dyp samtale på kjøkkenet. Hun forstår at noe har foregått mellom dem, men hun vet ikke hva.
Maria har bestemt seg: Hun vil fortelle Olav sannheten, at det er han som er Kristines far. En kveld inviterer hun ham hjem til seg.

Æ blei med ban den gangen, sa Maria. Hun ville lukke øynene og stenge ham ute, men visste at hun ikke kunne. Hun måtte se hvordan han reagerte. Ansiktet hans var stivt og uttrykksløst en lang stund, så fikk han en dyp nyve i pannen.
– Med ban, gjentok han. Men … møsta du det?
– Nei. Hun ristet på hodet og svelget tungt. – Ho Kristine er di datter.

Til toppen

Flere bøker av Trine Angelsen:

Om forfatter
Trine Angelsen, f. 1965, er opprinnelig fra Kabelvåg i Lofoten, men bor nå på Fauske i Nordland med mann, hest og hunder.
Etter å ha prøvd ulike yrker ble Trine forfatter. Hennes første serie, Havets datter, kom i 2002 og ble en 30 bøker lang suksess. Siden har seriene Thea (2006) og Hverdagsengler (2010) gitt henne nye lesere. Sommeren 2015 kommer Trines fjerde serie, Breidablikk, denne gang fra Engeløya på sørsiden av Vestfjorden.
Når Trine ikke er på rideturer, er det strikking som opptar henne. Hennes fantasi gir seg ikke bare uttrykk i gode historier, men også i flotte strikkeplagg og selvkomponerte mønstre, som har blitt til flere bøker, bla Strikk til liten og stor.
Bøker i serien