Safranhuset (Innbundet)

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 432
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The saffron trail
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
ISBN/EAN: 9788202494124
Kategori: Romaner
Omtale Safranhuset

Etter at moren er død, føler Nell seg utenfor og ensom, og hun vet ikke hva hun skal tro når ektemannen gir henne et kokkekurs i Marrakech i fødselsdagspresang – uten at han selv skal være med. Fargene og folkelivet, sammen med det eksotiske marokkanske kjøkkenet, gjør imidlertid at Nell får næring til den gamle drømmen om å åpne restaurant hjemme i Cornwall.

I Marrakech møter Nell også Amy, en ung fotograf som er på jakt etter de siste brikkene som mangler i familienes historie. De to kvinnene utvikler et nært vennskap, og oppdager etter hvert at det er en forbindelse mellom familiene deres. I denne felles historien spiller safran en sentral rolle.

Bli med inn i safranens magiske verden!

Til toppen

Andre utgaver

Safranhuset
Bokmål Ebok 2016
Safranhuset
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Rosanna Ley:

Anmeldelser av Safranhuset
«Dette er rett og slett ei rørande, herlig og god bok, så sett den på leselista di med éin gong!»elisecathrin.com
«Ley skaper fantastiske karakterer og skriver vakkert om familieliv, forhold, vennskap og kjærlighet. Perfekt for lesere som liker Rachel Hore og Kate Morton.»welovethisbook.co
«Dette er først og fremst en fortelling om å komme seg gjennom et tap, skrevet på en sensuell måte.»Saga Magazine

Til toppen

Om forfatter
Rosanna Ley har skrevet flere romaner, og bøkene hennes utgis i 14 land. Hun er inspirert av ulike kulturer og landskap, og skildrer sterke kvinner både fra fortiden og vår egen tid – alltid med innslag av kjærlighet og mysterier. Safranhuset var hennes første bok på norsk, etterfulgt av Tilbake til Mandalay og De tapte barna.

Rosanna Ley har også undervist i kreativ skriving i over 20 år på flere høyskoler og universiteter i England. Hun bor i Dorset sammen med sin ektemann, som er kunstner.

Mors hemmelighet, hennes fjerde roman på norsk, utgis våren 2019.