Rottene kommer (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Rottene kommer
ISBN/EAN: 9788202190439
Omtale Rottene kommer
En humoristisk og spennende kriminalroman fra Grünerløkka i Oslo med dyr i hovedrollene. Hunden Bob er etterforsker og får i oppdrag å finne en bortkommen kattunge. Så begynner fryktelige ting å skje.

"Det var en spent forventning i lufta. Langsomt og nesten umerkelig ble plassen fylt opp av rotter. Det var umulig å se hvor de kom fra. Plutselig var de der bare. Jeg anslo antallet til å være godt over hundre. Kanskje to hundre. Det var vanskelig å si. Og det ble stadig flere av dem. Den sterke lukta rev i snuten.
Det var rett og slett motbydelig.

Se utdrag fra boken

Anmeldelser:
«God påskekrim! Jeg har nettopp lest en spennende bok som er like bra enten du skal være hjemme, dra på fjellet, til syden eller noe helt annet. Boka heter Rottene kommer. .... hvis du har lyst til å lese en påskekrim som er litt annerledes, så er dette boka for deg»
Anna Beate Storm-Larsen, Høvågavisa

Til toppen

Andre utgaver

Rottene kommer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008
Om forfatter
Trond Brænne, (1953 – 2013), skuespiller og forfatter. Skriver bøker for barn og ungdom. Det er bl.a kommet fem bøker om detektivhunden Bob (Bob tar saken) I tillegg har han skrevet bildeboktekster, hørespill og sangtekster til plater og teaterstykker.