Rottejegeren av Chris Tvedt (Ebok)
Ebok

Rottejegeren (Ebok)

Serie: Mikael Brenne 4

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2010
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.89 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202354077
Kategori: Romaner
Omtale Rottejegeren

En angiver blir henrettet av Hjemmefronten i 1944. Sekstitre år senere slipper en dobbeltmorder ut etter å ha sittet mange år i fengsel og setter kursen mot hjembyen. Han har noe uoppgjort der.

En psykotisk ung pike tenner på et hus. Politiet tror hun også har tatt livet av sin egen bestefar. Advokat Mikael Brenne påtar seg å fri henne fra mistanken. Sporene peker bakover, mot krigens dager, men ingen vil snakke om hva som skjedde den gangen.

Rottejegeren er en aktuell og tankevekkende spenningsroman av internasjonalt format. Boken er Chris Tvedts fjerde i den kritikerroste serien om advokaten Mikael Brenne.

Til toppen

Andre utgaver

Rottejegeren
Bokmål Heftet 2010
Rottejegeren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Chris Tvedt:

Anmeldelser Rottejegeren

«Nok en gang treffer Chris Tvedt blink. Dette er en drivende god historie.»

 
Per Lindberg, Bergensavisen

Fartsfylt og spennende
«Rottejegeren er med alle mål en vellykket spenningsroman. Chris Tvedts
sterke side, den snedige utpønskningen av krimgåten(e), kommer til sin fulle rett.»

Terje Stemland, Aftenposten

«Rottejegeren er en underholdende roman som holder koken fra begynnelse til slutt.»

Gert Larsen, Bokstaver.no

Sterk jakt på Bergens rotter
«Chris Tvedt har i flere år vært en stigende stjerne blant norske krimforfattere. Med årets bok er han ikke lenger en coming man. Nå er han solid etablert som en de andre vil bli målt mot - og i fleste tilfeller komme til kort. «Rottejegeren» er en av de mest helstøpte spenningsromanene noen norsk forfatter har levert på år og dag.»

Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad

«Gamle likvidasjoner kobles greit sammen med nyere drap og drapsforsøk i denne solide krimen fra vestlandets hovedstad.»

Sindre Hovdenakk, VG

«Rottejegeren har et alltid like aktuelt psykologisk bakteppe som rammer ulike miljøer - uansett sosial tilhørighet. Vi føler det nærværende gjennom hele handlingen for så å bli forsterket i en uhyre spennende peripeti i sluttsekvensen hvor den fysiske vold understreker det psykiske alvoret.»

Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Krim med krigsbakgrunn
«Det er et interessant plott han har penslet ut i denne boka […] Et nettverk av hendelser spinnes sammen til en intens og spennende bok […] spenning og overraskelser til siste side.»

Asbjørn Ringen, Gudbrandsdølen Dagningen

Til toppen

Om forfatter

Chris Tvedt (f. 1954) er født i Bergen. Han er forfatter, advokat og har i tillegg til jus studert litteraturvitenskap ved Universitetet i Bergen. De senere årene har han vært forfatter på heltid.

Tvedt debuterte i 2005 med kriminalromanen Rimelig tvil. Han har senere skrevet flere bøker med advokathelten Mikael Brenne som gjennomgangsfigur. I 2010 fikk han Rivertonprisen for Dødens sirkel. I 2012 utga han Av jord er du kommet, med kriposetterforsker Edvard Matre i hovedrollen, og i 2013 kom Den blinde guden, som han har skrevet sammen med sin kone, Elisabeth Gulbrandsen. VGs Sindre Hovdenakk ga denne boken terningkast 6 og skrev blant annet følgende i sin panegyriske anmeldelse: «...et flott gjennomført stykke arbeid [...] Kort sagt: God fornøyelse!.» Den tredje boken om Matre, Djevelens barn, kom høsten 2014. Tvedt har også skrevet bøker for ungdom.

Oversikt over utgivelsene i Mikael Brenne-serien ser du her.

Oversikt over utgivelsene i Edvard Matre-serien ser du her.

Bøker i serien