Rosemaling, mine beste ideer (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202260132
Omtale Rosemaling, mine beste ideer

Forfatteren er en av Norges mest kjente rosemalere, og er svært anerkjent i USA. Vi har derfor samlet det beste av Bjørgs arbeider for å lage en unik rosemalingsbok.

Gjennom sitt mangeårige virke er det mange og spennende ting som blir presentert her. Det er ikke nødvendig å være dreven maler for å få glede av boken. Kleivi starter med basiskunnskapen og beveger seg over til det mer avanserte, alt vist gjennom eksempler og strøk for strøk. Du finner også massevis av mønstre slik at det skal være enkelt å overføre til egne prosjekter. Virkelig en hyggelig bok for deg som liker å male.

Til toppen

Om forfatter

Bjørg Oseid Kleivi, fra Åmotsdal i Telemark, er en av våre mest anerkjente rosemalere. Hun har vunnet mange priser og gitt ut flere bøker om rosemaling. Hun er en populær og mye brukt kursholder, spesielt i USA. Både i USA og her hjemme har hun også vært med som dommer i rosemalingskonkurranser. Bjørg er glad i farger, og for henne er nettopp fargene noe av det viktigste med rosemalingen. Hun maler i telemarkstil, den frieste og frodigste av rosemalingstypene.