Rivaler av Trine Angelsen (Ebok)
Ebok

Rivaler (Ebok)

Havets datter 6

Serie: Havets datter 6

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.28 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Havets datter
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202407551
Kategori: Serieromaner
Omtale Rivaler

Det er trange kår oppe i Dalen. Elisabeth har problemer med å skaffe mat til barna og seg selv. En dag dukker en gammel fiende opp, og møtet med ham forandrer livet for dem alle. Kristian frir, men Elisabeth ber om betenkningstid. Hun har ikke glemt tiden på Dalsrud, og skjønner at hun kan få store problemer med Nikoline. Innejenta ser på henne som en konkurrent om Kristians gunst, og er villig til å gjøre alt for å knuse henne.

- Ja, så møttes vi igjen, sa Elisabeth til Nikoline. - Æ håpa vi kan omgås som voksne folk.
- Du trur vel du e nåkka stort nu? spurte innejenta med harmdirrende stemme og ble smal i blikket.
- Aldeles ikkje, svarte Elisabeth opprørt. - Men æ skull ønska vi kunn ...
- Du har for store og høytsvævanes ønska av og tel, Elisabeth, avbrøt Nikoline, og sendte henne et blikk som var fylt av hat.

Til toppen

Flere bøker av Trine Angelsen:

Om forfatter
Trine Angelsen, f. 1965, er opprinnelig fra Kabelvåg i Lofoten, men bor nå på Fauske i Nordland med mann, hest og hunder.
Etter å ha prøvd ulike yrker ble Trine forfatter. Hennes første serie, Havets datter, kom i 2002 og ble en 30 bøker lang suksess. Siden har seriene Thea (2006) og Hverdagsengler (2010) gitt henne nye lesere. Sommeren 2015 kommer Trines fjerde serie, Breidablikk, denne gang fra Engeløya på sørsiden av Vestfjorden.
Når Trine ikke er på rideturer, er det strikking som opptar henne. Hennes fantasi gir seg ikke bare uttrykk i gode historier, men også i flotte strikkeplagg og selvkomponerte mønstre, som har blitt til flere bøker, bla Strikk til liten og stor.
Bøker i serien