Ringen er sluttet (Heftet)

Forfatter:

Frank Lie (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 496
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Sanctuary
Oversatt av: Lie, Frank
ISBN/EAN: 9788202314866
Omtale Ringen er sluttet

En ny og meget sterk thriller fra forfatteren av suksessromanen Den siste tempelridder.

En mystisk vitenskapsmann som blir antatt å arbeide med et biokjemisk våpen, forsvinner plutselig en dag og tar med seg den utrolige sannheten om sitt arbeid. Han etterlater seg et forvirrende spor: et sirkelrundt symbol som forestiller en slange som prøver å sluke sin hale. Hva ville du gjort hvis du fikk sjansen til å leve dobbelt så lenge som andre. Ville du tatt den sjansen?

Raymond Khoury tar deg med på den gåtefulle og sjokkerende jakten på et lengre liv. Ringen er sluttet får deg til å tenke og frem vokser en mistanke om at ringen likevel ikke er sluttet. Da fryser du garantert på ryggen, og skjønner at alt er mulig. Og du blir tvunget til å stille deg spørsmålet du helst vil unngå: Hva hvis?

Til toppen

Flere bøker av Raymond Khoury:

Om forfatter
Raymond Khoury er utdannet arkitekt ved Det Amerikanske Universitetet i Beirut. Da urolighetene brøt ut i Libanon, flyktet han til London, og startet en karriere innen eiendomsutvikling. Under et middagsselskap fikk han tilbud om å skrive et filmmanus, og dermed var han sikret en karriere som manusforfatter. Den siste tempelridder var også opprinnelig et filmmanus, men endte etter flere runder i bokform. Han er i dag bosatt i London med kone og to barn.