Ringen er sluttet (Heftet)

Serie: Fiolsteinen 24

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Fiolsteinen
Serienummer: 24
ISBN/EAN: 9788202342241
Kategori: Serieromaner
Omtale Ringen er sluttet
– Grim! Hansine grep ham i armen, kjente at han skalv. Alvoret i det som skjedde var i ferd med å gå opp for henne. Det suste i hodet, og stemmene steg og sank. – Er det noe jeg kan gjøre?
– Si ifra til far ... og de andre. Han strøk forbi henne. – Hold deg hjemme, Hansine. Persa, få karene til å hente frem vanntønnene. Kristoffer, hjelp Embret med hestene.
Hansine løp over tunet, stoppet et øyeblikk ved tuntreet og kastet et blikk over åskammen bak berget. I mørket kunne hun skimte et rødlig, blafrende lys, og hun kunne kjenne et snev av røyk i luften.

Til toppen

Andre utgaver

Ringen er sluttet
Bokmål Heftet 2009
Ringen er sluttet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Inger Harriet Hegstad:

Om forfatter
Inger Harriet Hegstad, f. 1944, er bosatt i Kvikne i Hedmark. Hun har skrevet noveller og romaner for ukeblader i Norge, Sverige og Danmark, samt deltatt i flere nordiske roman- og novellekonkurranser. Hun har tidligere utgitt romanseriene Skjebnespill og Fiolsteinen. I tillegg har Hegstad arbeidet i flere år i barnehage. Inger Harriet Hegstad er glad i friluftsliv, og er en ivrig fisker. Har ellers allsidige interesser: Bøker, reiser, håndarbeide, brigde, glad i dyr og natur. Hun har fire voksne barn og syv barnebarn.
Bøker i serien