Reykjaviknetter av Arnaldur Indridason (Lydbok-CD)

Reykjaviknetter (Lydbok-CD)

Forfatter:

, Silje Beite Løken (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Lindtner, Lasse
Spilletid: 7:54
Antall enheter: 7
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: Reykjavikurnætur
Oversatt av: Løken, Silje Beite
ISBN/EAN: 9788202439064
Kategori: Krim
Omtale Reykjaviknetter
Erlendur har nettopp sluttet seg til politistyrken i Reykjavik. Det er travle tider i gatemiljøet, med trafikkulykker, tyverier, voldsepisoder og smugling. Et uforklarlig dødsfall kan ikke slutte å plage Erlendur. En boms han regelmessig møtte da han hadde nattskift, blir en dag funnet druknet i en grøft. Det virker ikke som noen bryr seg. Men skjebnen hans plager Erlendur og fører ham ned i byens merkelige og mørke underverden.
Reykjaviknetter handler om den aller første saken til Erlendur Sveinsson, politimannen vi kjenner fra Indridasons tidligere bøker.
"Et internasjonalt litterært fenomen - og det er lett å skjønne hvorfor. Romanene hans er gripende, ekte, skumle og lyriske." Harlan Coben
"… ikke bare en thriller, men en sterk og moderne historie om sorg og begjær." Morgunbladid
"Arnaldur i sin aller beste form, her er spenning og drama på hver side […] Dette er den islandske virkeligheten» Pressan.is

Til toppen

Andre utgaver

Reykjaviknetter
Bokmål Innbundet 2014
Reykjaviknetter
Bokmål Lydbok MP3-CD 2014
Reykjaviknetter
Bokmål Ebok 2014
Reykjaviknetter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Reykjaviknetter
Bokmål Heftet 2015
Om forfatter
Arnaldur Indridason er født i 1961, og han har to år på rad mottatt Glassnøkkelprisen for sine kriminalromaner. I 2005 ble hans bøker hedret med den engelske krimprisen Golden Dagger, som gis til årets beste krimbok på engelsk og den svenske Martin Beck-prisen. I 2004 kom han for første gang ut på norsk med romanen Myren. Etterforskeren Erlendur Sveinsson er gjennomgangsfiguren i kriminalromanene til Indridason. Forfatteren har studert historie ved universitetet i Reykjavik og skrevet en avhandling om islandsk film.