Reven Ruben av Roald Kaldestad (Nedlastbar lydbok)

Reven Ruben (Nedlastbar lydbok)

Serie: Heavykatten, Discodansemusa og Pinnsvinet Phillip 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Reisæter, Hadle Lavold
Spilletid: 1:28
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202558307
Omtale Reven Ruben
Heavykatten, Discodansemusa og Pinnsvinet Phillip sit på kafeen og planlegg neste konsert. Heavykatten har laga masse nye tøffe heavyriff og diggbare tekstar. Han vil at dei skal ha røykmaskin og svære flammekastarar neste gong. Phillip har skrive mange fine og triste dikt og meiner dei skal visa lysbilete på ein skjerm bak på scenen. Men Discodansemusa, kva vil ho? Ho sit stille og drøymer og er ikkje med i det heile tatt. Dagen etter er Discodansemusa vekk. Ho har teke i mot tilbodet frå Reven Ruben, direktør i det multinasjonale selskapet, Schleip & Schlu, og har drege til byen for å bli popstjerne. Dei to andre er heilt fortvila og både sinte og skuffa. Men dei gjer ikkje opp og innkallar til audition på kafeen. Discodansemusa lever eit liv i luksus. Ho bur på hotell og får handla alt ho vil ha. Kafeeigaren oppdagar at han kjenner Reven Ruben frå før. Han er ein tidlegare småkjeltring, som har blitt storkjeltring i staden. Heavykatten og Phillip orkar ikkje tanken på at Discodansemusa skal kome ut for skurkar, og sjølv om ho har svikta dei, så dreg dei til den store byen for å hjelpa ho, og avsløre reven. Musikk skrevet av Roald Kaldestad og Eivinn Arne Jensen Larsen. Fremført av Eivinn Arne Jensen Larsen og Hadle Lavold Reisæter.

Til toppen

Flere bøker av Roald Kaldestad:

Om forfatter

Kunsthistorikar og frilans gitarist/mandolinist. Har spela mykje med Odd Nordstoga, Magnet, A Boy Named Sue og William Hut, i tillegg til ti års fartstid i Storm Weather Shanty Choir.

Debuterte som forfattar i 2000 med Heavykatten, Discodansemusa og Pinnsvinet Phillip. Året etter kom Reven Ruben, og i 2003 Polkagrisen. Dei to første går stadig som høyrespel på NRK Super. I 2006 kom biletboka Englefjell, som er laga saman med Øyvind Torseter. Årets bok heiter Heavykatten og gitaren, og som dei andre bøkene om heavykatten er også denne illustrert av Ella K. Okstad.

Bøker i serien