Reven og Grisungen Sommerspesial (Innbundet)

Vaffelfisken og Kumatpakkene

Serie: Reven og Grisungen 

Forfatter:

Per Dybvig (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 104
Illustratør: Dybvig, Per
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Reven og Grisungen
ISBN/EAN: 9788202673970
Kategori: Høytlesning , Bildebøker og Populære figurer
Alder: 5 - 9
Omtale Reven og Grisungen Sommerspesial

Garantert feriefølelse med Reven og Grisungens sommerspesial!
Reven og Grisungen er i toppform i denne 2-i-1 sommerspesial-utgaven til barn i alle aldre!

I Vaffelfisken har Reven og Grisungen lånt ei fiskebok med bilder av alle slags fisker og sjødyr. Flere av fiskene ser helt merksnodige ut, som f.eks. Gurglefisken. Andre igjen ser sykt vonde ut å spise. Potetflabben er en slik fisk, den er U. V. P. P. – Usedvanlig Vond På Pizza … Men så er det også noen som ser skikkelig gode ut, og aller mest fristende er Vaffelfisken. En sånn vaffelfisk, det kunne Grisungen godt tenke seg til middag. I boka står det at vaffelfisk kan bli helt opp til tre kilo tunge. Tenk det, da, TRE KILO VAFFEL!

De to vennene drar på fisketur, men kanskje er det mer enn vaffelfisk som lurer i dypet ...

I Kumatpakkene skal Reven og Grisungen hjelpe Kua med vintermaten. De drar plast rundt digre baller med gras og teiper igjen. Når de er ferdige ligger matpakkene som store, hvite egg på jordet. Men plutselig blir kumatpakkene borte. Kua er fortvilet. Hvem har tatt dem? Kan det være andre kuer som har vært på slang? Eller er det rom-monstere?

Reven og Grisungen prøver så godt de kan å løse mysteriet!

Til toppen

Andre utgaver

Vaffelfisken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Om forfatter

Bjørn F. Rørvik er født i 1964. Han er oppvokst i Østre Jevnaker på Hadeland, nå bor han på Oppsal i Oslo. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bildebøkene om Bukkene Bruse sammen med illustratør Gry Moursund, i tillegg til Reven og Grisungen-serien, som er illustrert av Per Dybvig. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak en detektivserie for barn om mesterdetektiven Purriot. Han har også laget en rekke tøysete og lettleste vitse- og gåtebøker i Leseløveserien sammen med illustratør Eivind Gulliksen.

Alle Bjørns bøker er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Før han ble forfatter, jobbet Bjørn F. Rørvik med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i Media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk.

Bøker i serien