Reven og Grisungen (Innbundet)

Samleutgave

Serie: Reven og Grisungen 

Forfatter:

Per Dybvig (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 128
Illustratør: Dybvig, Per
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Reven og Grisungen
ISBN/EAN: 9788202288884
Kategori: Bildebøker
Omtale Reven og Grisungen

Reven og Grisungen hører med til våre store favoritter.

Nå finnes Rebusløpet, Konglesugeren og Kumatpakkene i en samleutgave til stor glede for alle som har savnet disse bøkene.

Til toppen

Andre utgaver

Reven og Grisungen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Anmeldelser Reven og Grisungen

"Per Dybvigs forunderlige, fantasifulle tegninger gjør at bøkene er noe helt for seg selv, mens eks-hadelendingen Bjørn F. Rørviks historier er så morsomme at det å være voksen og lese høyt for barna er en ren fryd. Jeg tør påstå at disse historiene er med på å utvide barns fantasi og lyst til å leke slik bare barn gjør. Vi venter med glede på neste, nye bok om «Reven og den retthalede (!) grisungen."

Kjetil Skotte, Oppland Arbeiderblad

Til toppen

Om forfatter

Bjørn F. Rørvik er født i 1964. Han er oppvokst i Østre Jevnaker på Hadeland, nå bor han på Oppsal i Oslo. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bildebøkene om Bukkene Bruse sammen med illustratør Gry Moursund, i tillegg til Reven og Grisungen-serien, som er illustrert av Per Dybvig. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak en detektivserie for barn om mesterdetektiven Purriot. Han har også laget en rekke tøysete og lettleste vitse- og gåtebøker i Leseløveserien sammen med illustratør Eivind Gulliksen.

Alle Bjørns bøker er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Før han ble forfatter, jobbet Bjørn F. Rørvik med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i Media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk.

Bøker i serien