Rekordskolen 2: Klokka tikker av Katarina Ekstedt og Anna Winberg (Ebok)
Ebok

Rekordskolen 2: Klokka tikker (Ebok)

Serie: Rekordskolen 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 4.07 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Klockan tickar!
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202766108
Kategori: Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale Rekordskolen 2: Klokka tikker

Trøbbel på Rekordskolen!

Rekordskolen - Klokka tikker er den andre boka i serien om rekorder, vennskap og eventyr! Bøkene passer perfekt for bokslukere i alderen 6 til 9 år.

Silje, Rurik og Kostas stortrives på Rekordskolen. Men en dag forsvinner Siljes favorittlærer Belle. Alle elever og lærere blir bedt om å hjelpe til med å finne henne før det er for sent. Og det haster, for Belle må ta sin livsviktige medisin før det har gått tre dager. Jakten på Belle fører Silje, Kostas og Rurik rundt på øya der skolen ligger, og de oppdager nye og farlige steder de ikke har sett før, møter rekorddyr som har stukket av fra skolen og løser gåter i forsøket på å finne Belle. Men hun er som forsvunnet fra jordens overflate.
Samtidig må elevene klare å komme tidsnok, gjøre skolearbeid, øve på rekordene sine og forsøke å samarbeide – både med venner og fiender. Kostas oppdager at det kiler litt i magen når han er sammen med Manja. Silje stryker på prøven i polyglottkunnskap, får hun da fortsette på skolen? Og hva med Rurik som har så vanskelig for å komme tidsnok? Det eneste som er sikkert, er at klokka tikker.

Ikke gå glipp av den første boka i serien, Rekordskolen - Veien dit. Med disse bøkene er alt lagt til rette for en spennende lesestund for de som har begynt å lese selv!

Til toppen

Andre utgaver

Rekordskolen 2: Klokka tikker
Bokmål Innbundet 2022
Klokka tikker
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Katarina Ekstedt og Anna Winberg:

Om forfatter

Katarina Ekstedt (f. 1976) er en svensk forfatter som har skrevet både småbarnsbøker og lettlestbøker for de yngste leserne. Sammen med forfatteren, foreleseren og designeren Anna Winberg Sääf (f. 1984) har hun skrevet serien om Rekordskolen. Serien er deres første bokprosjekt i fellesskap, og består av til sammen fem bøker.

Anna Winberg Sääf (f. 1984) er en svensk forfatter, foreleser og designer som tidligere har skrevet flere populære bøker for voksne. Sammen med forfatteren Katarina Ekstedt (f. 1976) har hun skrevet serien om Rekordskolen. Serien er deres første bokprosjekt i fellesskap, og består av til sammen fem bøker.

Bøker i serien