Rekordskolen 1: Veien dit av Katarina Ekstedt og Anna Winberg (Ebok)
Ebok

Rekordskolen 1: Veien dit (Ebok)

Serie: Rekordskolen 1

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 5.57 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vägen dit
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202754853
Kategori: Lese selv
Omtale Rekordskolen 1: Veien dit

Du har kommet inn på ... Rekordskolen!

Silje, Rurik og Kostas er ni år og føler seg ikke som alle andre. Silje bor i den fine bydelen Tigerholm, men er den eneste der med hanekam og rocka stil. Ruriks familie vil bare trene, konkurrere og vinne i friidrett, men selv liker han best å være ute i naturen. Og Kostas er supersmart! Han har allerede hoppet over tre klassetrinn på skolen, men han har ingen ordentlige venner. Aller best liker han å være på biblioteket og spille sjakk med Allan på 80 år.

De kommer inn på Rekordskolen, et merkelig internat der alle lærerne har satt rekorder og rektor er verdens lengste mann. I begynnelsen virker alt bare spennende, men blir man virkelig kastet ut av skolen om man kommer for sent? Klokka tikker ...

Rekordskolen - Veien dit er første bok i en ny serie om rekorder, vennskap og eventyr! Denne lettleste serien passer perfekt for bokslukere i alderen 6 til 9 år.

Til toppen

Andre utgaver

Rekordskolen 1: Veien dit
Bokmål Innbundet 2022
Veien dit
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Katarina Ekstedt og Anna Winberg:

Om forfatter

Katarina Ekstedt (f. 1976) er en svensk forfatter som har skrevet både småbarnsbøker og lettlestbøker for de yngste leserne. Sammen med forfatteren, foreleseren og designeren Anna Winberg Sääf (f. 1984) har hun skrevet serien om Rekordskolen. Serien er deres første bokprosjekt i fellesskap, og består av til sammen fem bøker.

Anna Winberg Sääf (f. 1984) er en svensk forfatter, foreleser og designer som tidligere har skrevet flere populære bøker for voksne. Sammen med forfatteren Katarina Ekstedt (f. 1976) har hun skrevet serien om Rekordskolen. Serien er deres første bokprosjekt i fellesskap, og består av til sammen fem bøker.

Bøker i serien