Reis deg med ny styrke (Ebok)

Forfatter:

Lene Stokseth (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 4.14 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Rising Strong
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788202514150
Omtale Reis deg med ny styrke

"En åpenbaring av en bok, som forandrer livet " Red Magazine

Brené Brown har med sine bøker og populære TED-talks åpnet for en global samtale om mot, sårbarhet, skam og egenverd. I hennes forskningsarbeid er det tydelig at sårbarhet – villigheten til å blottstille seg og kaste seg ut i noe uten å vite hva resultatet blir ­– er den eneste måten å oppnå mer kjærlighet, tilhørighet, kreativitet og glede.
Å leve modig er ikke alltid lett. Vi kommer til å snuble og falle før eller siden. I denne boken undersøker Brown veien opp etter fallet. I sitt arbeid har hun lyttet til ledere, kunstnere, lærere, par og foreldre. De har delt sine historier om å tørre, gå på en smell – og så reise seg igjen.
Brown guider leseren gjennom tre stadier vi må gjennom for å forstå og forandre våre følelser og handlinger: Rekognosering, romstering og revolusjon.

"Brown gir svært fascinerende og meningsfulle råd" Huffington Post

Til toppen

Andre utgaver

Reis deg med ny styrke
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Brené Brown:

Om forfatter

Brené Brown (1965) er forsker og professor ved University of Houston Graduate College of Social Work. Gjennom sin forskning har Brown har åpnet for en global samtale om mot, sårbarhet, skam og egenverd. Hun har fått utallige priser for sin undervisning, og hennes innlegg på TEDxHouston fra 2010 om sårbarhetens kraft er en av de mest sette foredragene på TED.

Bøkene hennes The Gifts of Imperfektion (2010) og uperfekt (2012) og Reis deg med ny styrke (2015) har toppet New York Times' bestselgerliste, og er oversatt til mer enn 45 språk.

Brené Browns TED-foredrag kan sees på www.ted.com/talks, og Oprah Winfreys intervju med henne kan sees på www.operah.com