Reddikhaien og andre fortellinger om Reven og Grisungen - Cappelen Damms Gull (Innbundet)

Serie: Cappelen Damms gull 

Forfatter:

, Per Dybvig (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 88
Illustratør: Dybvig, Per
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202295127
Kategori: Bildebøker
Alder: 6 - 99
Omtale Reddikhaien og andre fortellinger om Reven og Grisungen - Cappelen Damms Gull

Reven har fått tilsendt reddiker med flaskepost fra Kina. Han anlegger en flott reddikåker. Grisungen mener at de må ha et fugleskremsel for å holde kaktusfink og orrhaner borte. Men dagen etter er halvparten av reddikene forsvunnet selv om fugleskremselet er på plass og knurrer i vinden.

"Det kan bare bety en eneste ting," sier Kua. Hun har vært utenlands og er veldig klok. "Reddikhaien har vært på ferde ..."

Til toppen

Om forfatter

Bjørn F. Rørvik er født i 1964. Han er oppvokst i Østre Jevnaker på Hadeland, nå bor han på Oppsal i Oslo. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bøkene om Bukkene Bruse, i tillegg til Reven og Grisungen-serien. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak detektivserien for barn om mesterdetektiven Purriot. Bøkene hans er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Før han ble forfatter, jobbet Bjørn F. Rørvik med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i Media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk.


Bøker i serien