Redd barna (Heftet)

Serie:  278

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 128
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 278
ISBN/EAN: 9788282881746
Omtale Redd barna

Det er mandag 8. desember i en hvit villa i en liten innlandsbygd på Østlandet. En helt vanlig mandag – tilsynelatende. Snøen laver ned. Tanja skal følge Tore og Jorid til barnehage og skole. Mannen hennes, Paul, skal på legekonferanse i Brussel. De er preget av sorgen over datteren Ida, som døde for et halvt år siden, bare 17 år gammel. Hverdagslivet vender sakte, men sikkert tilbake. Folk rundt dem synes de har klart seg bra. Nå planlegger Tanja og Paul en stor fest i forbindelse med sin 20 års bryllupsdag.

Så bestemmer Tanjas bror seg for å komme på besøk. Han sier at han har permisjon fra fengselet. Men det er noe som ikke stemmer. Det er noe Paul ikke vet. Og vet hun alt om ham?

Det er uvanlig mørkt denne dagen, og det snør og snør. Noe er i ferd med å bryte igjennom. Men er det bra eller dårlig? Er det noe man kan bygge et liv på?

Redd barna er en varm og sterk roman om det som bærer oss – og det som river grunnen vekk under føttene våre. 

Til toppen

Andre utgaver

Redd barna
Bokmål Innbundet 2015
Redd barna
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Tiril Broch Aakre:

Anmeldelser Redd barna
«Lysende balansegang mellom sorg og omsorg, skyld og sanselighet, sinne og sympati, sett gjennom ei tobarnsmor som har mistet et barn. [...] Forfatteren har skrevet en elegant, realistisk og magisk familieroman som jeg kan se vil vinne priser og ligge på anmeldernes årets beste lister.»
 
Stein Roll, Adresseavisa
«Tiril Broch Aakres første roman er et fortettet kraftfelt – intenst og spennende å være i.»
 
Maya Troberg Djuve, Dagbladet
«På fattige 124 sider greier Tiril Broch Aakre å overtyde om at ho er ein forfattar vi skal rekne med framover (...) Redd barna er rett og slett ein gripande roman.»Marta Norheim, NRK

Til toppen

Om forfatter
Tiril Broch Aakre (f. 1976) bor i Hakadal. Hun er forlagsredaktør og oversetter.
Bøker i serien