Rebecca-koden (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 1983
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Key to Rebecca
ISBN/EAN: 9788202096786
Omtale Rebecca-koden

"Rebecca-koden er en bok man ikke kan få lest hurtig nok, den absorberer leseren helt og holdent. Nålen var mesterlig, og nu overgår Follett seg selv." Steinar Wiik, Aftenposten

Nord-Afrika 1942. Feltmarskalk Rommel, Ørkenreven, kjemper innbitt og med framgang mot britene. Hans hemmelige triumfkort er mesterspionen med den flerdobbelte identit, Alex Wolff. Wolffs viktigste motstander er briten William Vandam. I Kairos sydende basarer og mørke bakgater foregår en gjemselslek på høyeste plan. Målet er ikke først og fremst å uskadeliggjøre Wolff - respektive Vandam, men å få fatt i nøkkelen til koden de tyske spionene bruker for å informere Rommel. Og nøkkelen er skjult i den berømte romanen Rebecca. Det er Rebecca-koden det gjelder.

Til toppen

Flere bøker av Ken Follett:

Om forfatter

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978 hadde han en formidabel suksess med Nålen. Han har solgt over 100 millioner bøker, og hans forrige roman På grensen til evigheten gikk rett til førsteplass på listene i USA, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Romanen Den evige ilden, følger etter suksess-romanene Stormenes tid og I all evighet. I Kjempenes fall, Vinter over verden og På grensen til virkeligheten følger vi skjebnene til fem familier - en amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre.

Se oversikt over Århundretrilogien her.