Pust for livet (Heftet)

det viktigste helsegrepet du kan ta

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 175
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788291614892
Kategori: Selvutvikling og Helse og psykisk helse
Omtale Pust for livet

Pusten er et kraftfullt verktøy, og uløselig knyttet til vårt ubevisste nervesystem. Derfor vil måten vi puster på alltid påvirke vår kropp og vårt sinn.

Hva skjer i kroppen når vi puster fullstendig, og hva skjer i kroppen når vi stresser? Hvordan kan vi bruke bevisst pust i stresshåndtering? Kan vi nyte stresset i hverdagen? Stress er stimulerende hvis vi velger hvor og hva vi stresser med, og hvis vi puster mens vi holder på.

Boken er et hjelpemiddel til bedre helse, tilstedeværelse, stresshåndtering og økt prestasjon.

Mange mennesker deler sin kunnskap om pusten i boken bl.a Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid Poiree, skuespiller Gard B. Eidsvold, musiker Sidsel Endresen og Nils Petter Molvær. Forfatter Marianne Magelssen har skrevet boken med bakgrunn i sine erfaringer som sykepleier og pasient.

Til toppen

Andre utgaver

Pust for livet
Bokmål Heftet 2020
Pust for livet - Det viktigste helsegrepet du kan ta
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Pust for livet
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Marianne Magelssen:

Om forfatter

Marianne Magelssen (1954) har to barn og tre bonusbarn, og er bosatt i Bærum med mannen sin. Hun er utdannet sykepleier, coach og mindfulness-instruktør. Marianne jobber i dag som forfatter og foredragsholder.
Marianne er opptatt av ressursene vi selv besitter. Å ta lederskap i eget liv. Ta ansvar for egen helse, egne prestasjoner, egen adferd og eget stressnivå.

Pust for livet er utviklet med bakgrunn i hennes erfaringer som sykepleier og pasient. Den kom ut første gang i 2008. Hun har senere utgitt Kjære gud, kommer du snart? Det er så rotete her på eget forlag.