Pust for livet av Marianne Magelssen (Ebok)
Ebok

Pust for livet (Ebok)

Det viktigste helsegrepet du kan ta

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 11.73 MB
Filformat: EPUB3 Fast sidevisning
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202728366
Kategori: Helse og psykisk helse og Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Pust for livet

Pust for livet viser hvilket kraftfullt verktøy pusten vår er, og hvorden den er uløselig knyttet til vårt ubevisste nervesystem. Derfor vil måten vi puster på alltid påvirke vår kropp og vårt sinn.

Hva skjer i kroppen når vi puster fullstendig, og hva skjer i kroppen når vi stresser? Hvordan kan vi bruke bevisst pust i stresshåndtering? Forfatteren setter fokus på hvordan bevisst pust kan være et hjelpemiddel til økt tilstedeværelse, stresshåndtering, økt prestasjon og bedre helse. Å puste bevisst er rett og slett det viktigste helsegrepe du kan ta!

Forfatter Marianne Magelssen har skrevet boken med bakgrunn i egne erfaringer som sykepleier og pasient, og flere deler sin kunnskap om pust i boken bl.a. tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid Poirée og skuespiller Gard B. Eidsvold.

Til toppen

Andre utgaver

Pust for livet
Bokmål Heftet 2020
Pust for livet - Det viktigste helsegrepet du kan ta
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Om forfatter

Marianne Magelssen (1954) har to barn og tre bonusbarn, og er bosatt i Bærum med mannen sin. Hun er utdannet sykepleier, coach og mindfulness-instruktør. Marianne jobber i dag som forfatter og foredragsholder.
Marianne er opptatt av ressursene vi selv besitter. Å ta lederskap i eget liv. Ta ansvar for egen helse, egne prestasjoner, egen adferd og eget stressnivå.

Pust for livet er utviklet med bakgrunn i hennes erfaringer som sykepleier og pasient. Den kom ut første gang i 2008. Hun har senere utgitt Kjære gud, kommer du snart? Det er så rotete her på eget forlag.