Purriot går om bord av Bjørn F. Rørvik (Nedlastbar lydbok)

Purriot går om bord (Nedlastbar lydbok)

Serie: Purriot 7

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Rørvik, Bjørn F.
Spilletid: 57:51
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Purriot
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788202709693
Kategori: Populære figurer og Romaner for barn
Omtale Purriot går om bord

Mesterdetektiven Purriot og kona Paprika skal på tur med danskebåten. Om bord møter de Mina Morelli, også kjent som bloggeren «Kålrabifrue». — Veska mi har blitt borte! roper hun. Og det er ikke hvilken som helst veske som er stjålet, det er en moteveske til flere tusen kroner. Som om ikke det var nok: Mina Morelli hadde noe oppe i veska. Noe hemmelig, som for all del ikke må bli borte. Purriot skjønner at han må jobbe raskt. Mysteriet må løses og skurken må tas før båten legger til kai i Danmark.

Til toppen

Flere bøker av Bjørn F. Rørvik:

Om forfatter

Bjørn F. Rørvik er født i 1964. Han er oppvokst i Østre Jevnaker på Hadeland, nå bor han på Oppsal i Oslo. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bildebøkene om Bukkene Bruse sammen med illustratør Gry Moursund, i tillegg til Reven og Grisungen-serien, som er illustrert av Per Dybvig. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak en detektivserie for barn om mesterdetektiven Purriot. Han har også laget en rekke tøysete og lettleste vitse- og gåtebøker i Leseløveserien sammen med illustratør Eivind Gulliksen.

Alle Bjørns bøker er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Før han ble forfatter, jobbet Bjørn F. Rørvik med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i Media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk.

Bøker i serien